همینم خوبه باعث میشه قوی تر بشی و بتونی از حقت دفاع کنی هم پدرت ساید یکم به راه بیاد
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش خواست بره شهر دیگ؟ منم اذیتم کردن دوس دارم برم شهر دیگ
عاره
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
همین الانم اومدن ولی در حد کار اداری یا کار خودم ولی به خواسته هام نمیرسم چون ازادی ندارم
مدرکت چیه دختر؟! ببین برنامه نویسی کامپوتر یاد بگیر اینا دوره داره میتونی بری جایی که محیطش خانومانش کار کنی مثلا اتلیه ای جایی یا بسپر به دفتر امام جمعه شهرتون کاری مناسبت داشته باشن بهت خبر بدن بزو تو خونه نمون
سنتی خاستگار براش اومد ازدواج کرد پسره کارش شهر دیگه بود