2777
2789
عنوان

کیا محدودیت دارن تو شاغل شدن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 53 پست

این محدویت ها برای زمانیه که شغل به وفور باشه 

نه الان که فوق لیسانس ها مون هم دارن اسنپ و فروشندکی کار میکنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مذهبی نیستبس خواهرام حسودی کردن و کرم ریختن اینام خیلی کوک کردن رو منینی خواهرام میشستن زیر پاشون

نه عزیزم برای متولد۸۱ دیر که نیست

اما بهم بگو خواهرات چرا حسودی کردن؟! چی گفتن؟! چند ساله هستن؟ شاید اول باید با اونا صحبت کنی! 

شما احتیاج داری کمی اعتماد خانواده رو جلب کنی

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این محدویت ها برای زمانیه که شغل به وفور باشه نه الان که فوق لیسانس ها مون هم دارن اسنپ و فروشندکی ک ...

خب پدر من اینطوره خیلی بدبینه

مگ اینک مثلا خودت کار ازاد بزنی

از منی که منشی فروشنده بودم بشنو که پدرت خوب کاری می‌کنه نمیزاره بری 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

نه عزیزم برای متولد۸۱ دیر که نیستاما بهم بگو خواهرات چرا حسودی کردن؟! چی گفتن؟! چند ساله هستن؟ شاید ...

بله اینقدر خونه موندم و هی سر ب سرم گذاشتن خواهرام

ک پدرمم بدبین شد

کلا از اول حسود بودن ب نسبت ی همه چی

اعصابم خورده سن پایین نرفتم سرکار

خب پدر من اینطوره خیلی بدبینهمگ اینک مثلا خودت کار ازاد بزنی

خب بگو سرمایه بده که کار بزنم

منم دوستم پدرش اینجوری بود خیلی سخت گیر اخرشم دخترو شوهر داد 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب بگو سرمایه بده که کار بزنممنم دوستم پدرش اینجوری بود خیلی سخت گیر اخرشم دخترو شوهر داد

چن سالگی شوهر کرد؟ 

خب اخه تو محیط اجتماع هم نیستیم شاید کلی مورد بهتر اومد

چرا

ببین بستگی به تایپ شخصیتی خودت هم داره بعضیا کلا قوی ترن ولی در کل محیط کار با خونه و مدرسه خیلی فرق داره 

و وقتی شغلهای درجه پایین داشته باشی به عنوان یه خانم خیلی اذیت میشی احترام لازم رو بهت نمیزارن 

هیزی و چشم چرونی  رئیس و همکارم که نگم برات

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چن سالگی شوهر کرد؟ خب اخه تو محیط اجتماع هم نیستیم شاید کلی مورد بهتر اومد

بعد دانشگاه گمونم ۲۳ 

عاره خب واسه همین میگم نباید انقد محدود کنه 

وقتی از نظر مالی نمیتونه تامین کنه نباید دیگه همه راه ها رو ببنده

ببین بستگی به تایپ شخصیتی خودت هم داره بعضیا کلا قوی ترن ولی در کل محیط کار با خونه و مدرسه خیلی فرق ...

ینی حسابداری و اینا خیلی بهتره؟ 

من ی شغل میخوام ک اینطور تو خونه نباشم

ولی ب خواسته هامون نمیرسم چون پر جنب و جوش و فعالم

و خانواده ای ک اصلا دوس ندارن از جام تکون بخورم

بله اینقدر خونه موندم و هی سر ب سرم گذاشتن خواهرامک پدرمم بدبین شدکلا از اول حسود بودن ب نسبت ی همه ...

اگه شرایطش رو داری با یه تراپیست جلسات مشاوره بردار من احساس میکنم مشکلات و مسائل دیگه ای هم پشت بند این حس مستقل شدن داری مثلا دوستداری سرکار باشی که وقتتو جای دیگه بگذرونی که نخای او محیط خونه باشی درست احساس میکنم؟!

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
بعد دانشگاه گمونم ۲۳ عاره خب واسه همین میگم نباید انقد محدود کنه وقتی از نظر مالی نمیتونه تامین کنه ...

من خودش خرجی نمیداد دختراشم میگفتن خرجم نکنن

سرکارم نمیذاشت برم

خواستگارامم خراب میکردن

ینی حسابداری و اینا خیلی بهتره؟ من ی شغل میخوام ک اینطور تو خونه نباشمولی ب خواسته هامون نمیرسم چون ...

آره حداقل یه مهارت یاد بگیر برو کلاس حسابداری چیزی..

بدون مهارت نرو سرکار