2777
2789
عنوان

تازه یکی از دوستام بهم خبر داد که همکلاسی دبیرستانمون فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 49 پست
خدا رحمتشون کنهوای منم چند روز قبل فوتش مامانبزرگم بهم زنگ زده بود دیده بودم گفتم بعدا زنگ میزنم مفص ...

الان براش فاتحه بخوان عزیزم مرتب نماز قضا هرچقدر می توانی صدقه اونقدر خوشحال میشن .قرآن بخوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه بچه بودیم با دوست دبستانم یه دعوای خیلی بدی کردم در حالی که به خاطر شرایطش هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم باهاش بد رفتاری کنم مثل اکثر بچه ها 

نمیدونم چی شد یهو اینطوری شیطان صفت بازی در آوردم و باهاش دعوا کردم 

چند سال بعد خبر فوتش اومد و این یکی از چیزاییه که عذاب وجدانش هرگز رهام نمیکنه

اینقدر از خودم و کاری که کردم خجالت میکشیدم که حتی مراسم خاکسپاریش هم شرکت نکردم 

یه دوست الکی چه قدری بدونیحالا مثلا زنگ میزدی چی میشد

حالشو میپرسیدم‌

باهم حرف میزدیم 

مگه بده؟؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من یادمه بچه بودیم با دوست دبستانم یه دعوای خیلی بدی کردم در حالی که به خاطر شرایطش هیچ وقت به خودم ...

خب اونموقع که بچه بودید

هر چند من خودمم چهارم ابتدایی یه جا اجاره بودیم با دوستم قهر کردم و اسباب کشی که کردیم اون گریه میکرد که من باهاش حرف بزنم ولی نزدم ،من اصلا آدم مغروری نبودم نیستم نمی دونم چرا اون کارو کردم

هیچوقت اشکاش فراموشم نشد🤦‍♀️

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...