تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پسرم ۲۹ آوردم و خیلی راضیم .دخترم همش فکر می کنم اشتباه کردم تو دنیا بی یار و یاور بشه .اگه ازدو ...
خوب تربیتش کنی قوی و مستقل بار میاد نگرانی برای چیه یه برادرم که داره، بعدشم عمر دست خداست این همه مادر جوون که فوت شدن، اگه به صلاح نبود اصلا باردار نمیشدی بچتو و نگرانی هاتو بسپار به همون خدایی که این طفل معصومو بهت بخشیده
چی بهتون گفت اروم شدید .نکته خاصی گفت من الان چندین ماهه از ته دل نخندیدم
ببین با گفتن من که فایده نداره شرایط آدما باهم فرق داره ممکنه اونچیزیکه من باهاش قانع شدم رو شما جواب نده اون دیگه به تشخیص تراپیسته که ببینه استرس شما از کجا شروع شده باعثش چی بوده و چطور میشه ازتون دورش کرد
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤