2777
2789
عنوان

کیا میخوان خونه دار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 32298 بازدید | 1140 پست
جواب منو ندادی من خونه دارم دوس دارم بزرگتر بخرم ولی تحت هیچ شرایطی شرایطش رو نداریمی چیز محال فکر ک ...

شرکت کنید عزیزم 

انشالله خدا کمک میکنه 

خیلیا اومدن برای عوض کردن خونه شرکت کردن 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هستم ، فاطمه

دوستانی که میخواین شرکت کنید درخواست دوستی بدین که خصوصی لینک ایتا بفرستم 

🥰 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

من

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اسم منم بنویس لطفا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

چه کار خوبی 

اول ازتون ممنونم بابت این این پیشنهاد عالی دوم براتون ارزوی موفقیت و خونه دار شدن دارم فقط اگر یه نکته ای رو مدنظر داشته باشید دیگه میشه نور علی نور و اونم اینه که چرا ایه ۲۹ مومنون؟ و چرا بر اساس صحبت های یه بلاگر؟

میتونید از منابع معتبر تر اذکار یا ایات مجرب تر هم پیدا کنید و البته این نکته رو هم مدنظر داشته باشید که ذکر باعث حضور میشه ختی اگر به اون نتیجه ای که مدنظر شخص ماست ختم نشه. تلاش و توجه به خواست خدا هم میبایست فراموش نشه

بازم ممنونم و ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان شریک در این کار زیبا دارم.