2777
2789

سلام بچه ها اگه موقع انتخاب رشته دقت نکردید و رشته ای رو زدید که حالا قبول شدید و نمیخواید برید

و روزانه هم هست و ترس از محرومیت دارد

👈میتونید برید توی سایت درخواست سنجش:

وارد بشید

گزینه سراسری رو انتخاب کنید

و درخواست برسی رشته های بعدی

و درخواست رفع محرومیت از کنکور رو بدید

:) 

!!حتماً اگه نمیخواد برید درخواست بدید!!

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

ما دیگه رفتیم الان دانشجو هم هستیم 😂عشق و علاقه بعد ازدواج ایجاد میشه

😂😂موفق باشید ایشالا رسالتتونو تو همون رشته ای که رفتید پیداکنید و به انجام برسونید🌸

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂موفق باشید ایشالا رسالتتونو تو همون رشته ای که رفتید پیداکنید و به انجام برسونید🌸

خیلی ممنونم من که خیلی راضیم فکر می کنم حکمت خدا بوده

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اومدم اینجا

عزیزم میگم خب اگه دوست نداری چرا زدی 

اگه یه وقت یه رشته ی پایینتر از اون زده باشی که دیگه اینو از دست میدی یا مردود شی خدایی نکرده چیی

من که تو این راه خیلی اشتباه کردم خیلیی همون مصاحبه نرفتنم هم اشتباه بود حتی برداشتم چند تا رشته زدم اونم تو شهرای خوب اینم یه اشتباه دیگه م.

اره پزشکی منم دیگه خوشم نمیاد دندون و فیزیو خوبن که رتبه ی خیلی خوب میخوان واقعا سخته آوردنشون

از بینایی سنجی ایناهم خوشم میاد کاش میشد تغییر رشته بدم . راهی جز کنکور اصلا نداره؟

دیگه واقعا راضیم امشب بمیرم راحت شم

اومدم اینجاعزیزم میگم خب اگه دوست نداری چرا زدی اگه یه وقت یه رشته ی پایینتر از اون زده باشی که دیگه ...

من نگفتم خوشم نمیاد تاپیک زدم برا بقیه.

من که خیلی رشتمو دوست دارم، درخواستم همینجوری دادم چون خوندم اگه بیاری قبلی رو هم داری

آره منم توانبخشی ها رو دوست دارم خیلی خوبن

این چه حرفیه تصمیم بگیر میخوای بری یا بمونی. هیچم تقصیر تو نیست همینه دیگه. اگه پرستاری رو دوست داری اونو برو بنظرم

من نگفتم خوشم نمیاد تاپیک زدم برا بقیه.من که خیلی رشتمو دوست دارم، درخواستم همینجوری دادم چون خوندم ...

دوست من بهتراز ۸۰۰۰ بقیه الله نیاوردن رفت اتاق عمل. بااینکه مصاحبشم قبول شد و خوب داده.

من نگفتم خوشم نمیاد تاپیک زدم برا بقیه.من که خیلی رشتمو دوست دارم، درخواستم همینجوری دادم چون خوندم ...

نه میگم پزشکی تعهدی گفتی دوست نداری و میگم چرا پس اعتراض زدی 

اها یعنی مردود نمیشه ادم؟ 

دیگه نمیشه که بمونم محروم شدم

حوصلمم نمیشه دیگه بخونم 

اگه این نشه با سوابق میرم که اینا باز دانشگاهش خوبه علوم پزشکیه بهترین دانشگاه شهرمونه 

نه میگم پزشکی تعهدی گفتی دوست نداری و میگم چرا پس اعتراض زدی اها یعنی مردود نمیشه ادم؟ دیگه نمیشه که ...

آره بزنی قبلی روهم داری. 

درخواست رفع محرومیت میتونی بدی. 

رشتتم خوبه باور کن کارشم آسونه، فقط بازارکارش بیشتر جاها خوب نیست که اونم ممکنه شهرشما اینجور نباشه

باسابقه چه رشته هایی مد نظرته؟

آره بزنی قبلی روهم داری. درخواست رفع محرومیت میتونی بدی. رشتتم خوبه باور کن کارشم آسونه، فقط بازارکا ...

نمیدونم اصلا دوست ندارم برم سرکار باهاش

دانشگاهم به زور میخوام برم

احتمال خیلی زیاد تغییر رشته میدم یا کارمند میشم

مدیریت حسابداری و راستش ترجیح میدم به این انقدر که از این بدم میاد ولی خانوادم عمرا بزارن از این که روزانه س برم آزاد این رشته ها

نمیدونم اصلا دوست ندارم برم سرکار باهاشدانشگاهم به زور میخوام برماحتمال خیلی زیاد تغییر رشته میدم یا ...

به چندسال بعدت فکر کن. اگه دیدت به یه رشته اینجوره بنظرم چیز خوبی ازش درنمیاد، هرچند شاید دانشگاه بری  کتابهاشو ببینی نظرت عوض بشه.

باهاشون صحبت کن بگو بااحترام من نمیخوام بیکار بمونم و وقتم رو توی رشته ای که دوستش ندارم تلف کنم پس خواهش میکنم ازتون بذارید رشته ای مثل حسابداری و مدیریت رو برم که آینده روشن تری برام داره. 

به چندسال بعدت فکر کن. اگه دیدت به یه رشته اینجوره بنظرم چیز خوبی ازش درنمیاد، هرچند شاید دانشگاه بر ...

به نظرت اینا بهتره از چیزی که قبول شدم؟

میگن رشتت خوبه روزانه س دانشگاهت علوم پزشکیه

آخه هیچکس از فامیلای ما تاحالا دانشگاه علوم پزشکی نرفته 

میگن بخون لیسانس بگیر بعد تغییر رشته بده

از این رشته میشه به تغذیه تغییر داد

نمیدونم شایدم دوباره کنکور دادم سال بعد اصلا معلوم نیست چیکار کنم دیگه هدفی ندارم

فقط میترسم اذیت شم تو دانشگاه 

به چندسال بعدت فکر کن. اگه دیدت به یه رشته اینجوره بنظرم چیز خوبی ازش درنمیاد، هرچند شاید دانشگاه بر ...

پرستاری رو مامان بابام خیلی مخالفن 

اصلا خوششون نمیاد از یکی از فامیلامون که پرستاره پرسیدن اون میگفت حمالیه همه بهم فحش میدن بیمارا و ..

به نظرت اینا بهتره از چیزی که قبول شدم؟میگن رشتت خوبه روزانه س دانشگاهت علوم پزشکیهآخه هیچکس از فامی ...

باحرف بقیه کار نداشته باش اصلنم مهم نیستن خواهر آینده خودت مهمه هیچ چیز جالبی غیراین وجود نداره. اونام عالی نیستن ولی بازارکارشون بهتر از بهداشته توی آزمون استخدامی بانک هم میگیرن. 

میتونه ارشد تغذیه بخونه ولی ببین بدون کارشناسی میتونه مطب تغدیه بزنه؟ اینو بپرس بنظرم نمیشه. 

پرستاری رو مامان بابام خیلی مخالفن اصلا خوششون نمیاد از یکی از فامیلامون که پرستاره پرسیدن اون میگفت ...

🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم همه از روی حدس و گمانشون میگن ببین خودت چی میگی و کدوم بهتره.