2777
2789
عنوان

دوستانی که از رشته‌ای که آوردید ناراضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
باحرف بقیه کار نداشته باش اصلنم مهم نیستن خواهر آینده خودت مهمه هیچ چیز جالبی غیراین وجود نداره. اون ...

کارشناسی دیگه

ولی دیگه الان کی میره زیاد نمیرن پیشش

موندم اصلا چی کنم

راهی نیست بشه بدون اینکه کنکور بدم تغییر رشته بدم؟ مثلا به هوشبری اینا

کارشناسی دیگهولی دیگه الان کی میره زیاد نمیرن پیششموندم اصلا چی کنمراهی نیست بشه بدون اینکه کنکور بد ...

نه منظورم اینه توی ارشد میتونی تغذیه بخونی ولی باید کارشناسی تغذیه هم داشته باشی تا بتونی مطب بزنی. البته اینو مطمئن نیستم برای روانشناسی که اینطوره.

نمیدونم ولی فکر نمیکنم. هوشبری هم بازارکارش خوب نیست که، طرح روهم که بهداشتم داره،

ببین از بهمن بعضی دانشگاه ها باسوابق روزانه میگیرن نمیدونم رشته هاش چین ولی میتونی تحقیق کنی اگه رشته های خوبین اونموقع بری. درکل توکل کن به خدا یه وقتایی یه چیزی برات میچینه فکر میکنی خیلی بده ولی درآخر خیلی خوب بوده امیدوارم این چالشم با موفقیت رد کنی.اینو عمیقا گفتم.

ببخشید اطلاعات دقیق نداشتم

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورم اینه توی ارشد میتونی تغذیه بخونی ولی باید کارشناسی تغذیه هم داشته باشی تا بتونی مطب بزنی. ...

بهداشت و تغذیه شبیه همه درساش من اونموقع که میخواستم برا بقیه الله بزنم اینو تحقیق کردم کارشون توی بیمارستانم مشابهه، توصیه های بهداشتی و غذایی میده به بیمارا.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

نه منظورم اینه توی ارشد میتونی تغذیه بخونی ولی باید کارشناسی تغذیه هم داشته باشی تا بتونی مطب بزنی. ...

آها نمیدونم 

لیسانس به پزشکی از این رشته هم میشه؟ ولی میگن خیلی سخته کلا ۲۰ نفر میگیره باید مدرک زبان داشته باشی و اینا مامانم میگه بیا برو کلاس زبان مدرک بگیر ولی من راستش دیگه به هیچی امید ندارم الکی تلاش کنم نشه چی.

حالا شاید سال بعد انصراف دادم دوباره کنکور دادم یا هم لیسانسمو سعی میکنم ۳ ساله بگیرم 

ولی خیلی بدشانسی آوردم تو این راه

بچه ی اول بودم تجربه نداشتیم دیگه الکی تلاش کردم 

بقیه الله هم که نشد برم💔

مرسی عزیزم امیدوارم توهم همیشه موفق باشی💕🫂

آها نمیدونم لیسانس به پزشکی از این رشته هم میشه؟ ولی میگن خیلی سخته کلا ۲۰ نفر میگیره باید مدرک زبان ...

ببین گلم یکم منطقی باش میخوای راهت رو آسونتر کنی ولی خوش‌خیالانه داری پیش میری این راه خیلی سخت‌تره خودتم که نوشتی شرایطتشو، میتونی شرکت کنی ولی احتمال قبولیش خیلیییی کمه. توکه تواناییش رو داری و مطمئنم کلی توانایی اگه یه سال دیگه هم کنکور میدادی با درخواست رفع محرومیت برات اسون تر بود. امیدوارم حداقل به رشتت علاقمند شی و نقشتو توش پیدا کنی اگه قراره این رشته رو بری. باور کن بی هدف اینو قبول نشدی برو ببین منظور خدا چی بوده این رشته رو برات نوشته و چه وظیفه ای داری که میتونی به سرانجام برسونیش❤️

وای انقدر بدم میاد..

😕

مطبم با ارشد نمیشه باید کارشناسی تغذیه رم بگیری. البته میتونی اول ارشد و دکترا تغذیه بگیری بعدا بیای کارشناسی تغذیه بگیری

اینجوری میشی متخصص تغذیه

ببین گلم یکم منطقی باش میخوای راهت رو آسونتر کنی ولی خوش‌خیالانه داری پیش میری این راه خیلی سخت‌تره ...

مرسی عزیز دلم❤

کاش همینجوری بشه حداقل یه خیری توش باشه دلمو خوش کنم

اره دیگه حوصلم نشد بمونم پشت کنکور مامانم اینا گفتن بمونی این دفعه برات یه مشاور خوب میگیریم نمیدونم شایدم اشتباه کردم 

خیلی خسته شده بودم از خونه موندن و درس خوندن و این همه امتحان نهایی اینا دادن

پارسال همه ی نمرهدهامو ترمیم کردم آوردم بالای ۱۸ باز بهم تراز ۸ هزار و ۷۰ داد 

امسال میموندم باید هم یازدهم هم دوباره اینارو ترمیم میکردم