2777
2789
چی کنیم میخوای دل مایی که رشته دلخواهمونو نیاوردیمو خون کنی؟ با اینجا خبر دادن چی بهت میرسه؟ انقدر ک ...

همچین قصدی نداشتم آخه عزیزم

تو این تاپیک حتی یه نفرم بهش تلنگر وارد بشه و آیندش عوض بشه برای من کافیه

شما خودتون انگار دانشجوی پزشکی هستین اگه اشتباه نکنم چیزی که آرزوی خیلیاس

داشته های خودتون رو نادیده نگیرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگم بهت خانم دکتر،موفق باشی🥹😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بهت کلیییی تبریک میگم عزیزدلم

امیدوارم موفق باشی 

من خودم هنوز ترم سوم دندونم

و چندتا نکته کمک کننده بهت میگم امیدوارم به دردت بخوره

علوم پایه مهمه ولی خب بیشتر سعی کن خوش بگذرونی چون تا جایی که من شنیدم چهارسال بالینی زیاد وقت خوش گذرونی نداریم

آناتومی سروگردن خوب بخون مخصوصا اون قسمتایی که مربوط به فک بالا و پایین (مندیبل و ماگزیلا)

مورفولوژی یکی از درسای مهم تو علوم پایس واسه دندونا(فک نکنم ترم اول و دوم داشته باشید معمولا ترم سوم یا چهارم دارین)

روپوش هم نیازه که داشته باشی برای کلاسای عملی 

و البته کلاسای عملی الانت هیچ ربطی به دندون نداره همین الان اینو بهت بگم🥲😂

و اینکه اگه قصد استرست شدنو داری از همین اول ترم درساتو خوب بخون

و باید بگم این رشته یه رشته سختیه و نیاز به تلاش زیادی داره 

من خودم زیاد تجربه ندارم ولی سعی کردم با توجه به چیزایی گه از بقیه یاد گرفتم و خودم کسب کردم بهت کمک کنم ✨

موفق باشی همکار آینده💕

شما ها که عضو نی نیسایت هستید و 480 تا پست گذاشتید چجوری کنکور قبول میشید اونم دندونپزشکی. امسال کنک ...

من از کلاس دهم عضو بودم و شرکت میکردم تو سایت 

سال اخر که خوندم سایت رو قفل کردم که وارد نشم

نگاهی بندازین من پارسال زدم مردود شدم و خبری ازم نشد تا تاپیک مرداد ماه امسال 

خب متناسب با شخصیت من دندون انتخاب بهتری برام بود من برام مهمه زود به درامد برسمبله دندون رتبه پایین ...

تبریک میگم 

بنظرت چرا سال اول همین رتبه رو نیاوردی؟؟ 

چ کاری باید انجام میداذی که ندادی ؟

تبرییییک فراوانمقطع دهم یازدهم چطور درس میخوندین؟؟

متشکرم عزیزم

میخوندم ولی اشتباه 

بلد نبودم شیوه درس خوندن رو

شما قشنگ مطالب رو یاد بگیر و تست هاشو بزن کافیه

برای یازدهم درس ادبیات رو برای امتحان نهایی روش کار کن 

سلام عزیزم منم امسال پرستاری قبول شدم و میخوام پشت کنکور بمونم برا دندون انشالله میگم آزمون جامع من ...

سلام گلم تبریک میگم 

بعضی موارد که مشکل دارین یا مطلب مهمی برای کنکور هست رو کتاب کار بزنید