2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم جانم

مبارکه خوشحالم که اینقدرر خوشحالی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بانو جان این سایت جز موارد حیاتی زندگی من نیست پس نمیشه با غذا و خواب یکی بدونیمشونخوشحالی قبولیم رو ...

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشالا به سلامتی ولی خب میدونی دیگه خودت سایت عمومیه یه کم اعتماد کردن سخته

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

منم ارزوم دندون بود 

نیاوردم رفتم مامایی 

البته الان رشتمو خیلی دوست دارم در حدی میگم صلاح بوده که قبول نشدم 

به هر حال درک می کنم قبولی دانشگاه چه قدر شیرینه مخصوصا چون بابتش زحمت کشیدی 

متشکرم عزیزم

منم امسال پشتم دعا کن برام قبول شم امسال.

میشه راهنماییم کنی راجب این قضیه هرچب که بهت کمک کرد قبول بشی ممنون

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

سلام مبارک باشه انشالله که همیشه خوشحال باشی

عزیزجان دخترم سال آخر تیز هوشان هست.مپارسال معدل کلش رو 19 بود ومعدن نهایی!رو18.دقیقا یادم نیست

مدرسمون گیر داده که هر روژ بیان مدرسه .دخترم میگه من با ماز بهتر میفهمم .بعضی دبیر که خوب درس میدن مدرسه میره .هفته دو یا سه روز میره

به نظر شما که تجربه دارین .مدرسه بره بهتره یا خونه با ماز

گلم .به نظرتون پزشکی میاره .یکی از استان‌های محروم هستیم

فدات میشم اگه منو راهنمایی کنید

بیش از اندازه استرسو داره که نا خناش همیشه کبود میشه وثپش قلب وضربان نامنظم گرفته

مبارکه عزیزم 🥺😍

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌