2777
2789
عنوان

مقصر منم آخه بیاید خونه مادر شوهرم زندگی میکنم بیاید بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 28 پست
😑😐مال منم ما کاری کنیم عنه اخه بد نوبت دخترش میرسه باورت میشه به دخترش میگه تو فرق میکنی رسما کون ...

میدونی از چی ناراحتم یعنی شکستن دلمو حس کردم اومدم سز سجاده نمیدونی چقد گریه کردم 

بزار تعریف کنم پارسال شب یلدا رفتیم خونه مادرش بعد من کمرم شوهرم کتک زده بود درد میکرد نتونستم کمک بدم و محترمانه معذرت خواهی کردم و نشستم بلند نشدم بعد اونا کونشون سوخت و رفتن موندن اشپزخونه و گاهی می اومدن دماغ بالا مینداختن به من میرفتن باز 

دم رفتن مادرش به من گفت عروس وظیفه اش هست هرسال هرمناسبت بره خونه مادرشوهر و خانه مادر رو فراموش کنه نمیدونی چقد دلم شکست نمیدونی 

خودش خوبه مادرش نمیزاره خوب بمونه امشب باز دعوامون شد منم اومدم اتاق خوابیدم تنها میخواست دست بلند ک ...

برات حمد خوندم عزیزم مادرش تو روز خواستگاری و اشنایی و اینا رفتارش خوب بود ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات حمد خوندم عزیزم مادرش تو روز خواستگاری و اشنایی و اینا رفتارش خوب بود ؟

مادرش منو پسندیده بود مادرم ردشون کرد مادرش زنگ زد چرا رد کردید مامانم گفت دختر من پدر نداره راه دوره نمیتونه دوام بیاره مادرش گفت البته دخترت به پسرم نمیخوره چون یبار جدا شده و پسر من مجرده 

منم دلم نمیخواد اصرار کنم ولی بخاطر حرف پسرم زنگ زدم 

مادرش کلا دیدش به من بد هست دیدش به طلاق بد هست کلا اعتماد نداره فکر میکنه من بدکاره ام نمازخواندن و روزه گرفتن منم بارها مسخره کرده نتونستم باهاشون بسازم هرجور محبت کردم اذیتم کرد 

میدونی از چی ناراحتم یعنی شکستن دلمو حس کردم اومدم سز سجاده نمیدونی چقد گریه کردم بزار تعریف کنم پار ...

زنیکه 

میگفتی انشالاه  دخترانم همچین  عروسی باشن و خونه پدرو فراموش کنن 

اره مال منم ب ما میره بده زشته لازم نیس واجب نیس نمیشه 

ب دخترش میرسه میشه واجبه حق داره راست میگه و باید بره باید بخره باید  باید رسما  گاهی  دلم میخواد جر بدم این مادر دخترو

زنیکه میگفتی انشالاه دخترانم همچین عروسی باشن و خونه پدرو فراموش کنن اره مال منم ب ما میره بده زشت ...

من قطع ارتباط کردم باهاشون شوهرم عصر اومد میگم خسته نباشی میگه مرسی میگه چه خبر میگم هیچی تنها موندم میگه به درک میخواستی بیای باغ 

شوهرم خیلی دلش میخواد خانوادش منو تحقیر کنن ولی دیگه عمرا بهش گفتم من اگه می اومدم اونا میخواستن ی چیزی بارم کنن منم ساکت نمیموندم دعوا میشد 

الانم قهریم 

مادرش منو پسندیده بود مادرم ردشون کرد مادرش زنگ زد چرا رد کردید مامانم گفت دختر من پدر نداره راه دور ...

برات ایت الکرسی خوندم خدا بزرگه عزیز دلم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام یک نکته ریز اینه که مادرا همیشه روی بچشون حساسن حتی اگه اون بچه یک مرد گنده ۵۰ ساله باشه

مادر حسش همینه.  سعی کنید وقتی خانوادش نمیبینن اینطوری شوخی کنید 

از طرفیم مردا وقتی توی زندگی خسته میشن و کم میارن تحملشون فوق العاده کم میشه سعی کنید بیرون رفتنتون آخر وقت نباشه منظورم اینه اینطوری شما همیشه مزاحم استراحت میشید براش، شما همچین قصدی ندارید ها ولی در رفتار این پیام ساتع میشه.

بالاخره  الان شرایط اقتصادی طوریه که آقایون بیشتز فکرشون درگیره حالا شما حساب کنید مهمون هم بیاد مادرشم گیر بده

ان شاء الله از دفعه بعدی آگاهانه و زرنگ تر عمل کنید ، شما میتونید نقش مفیدی ایفا کنید که هیچ کدوم از اینا پیش نیاد

مهمترینش اینه که بیرون رفتنتون یا صرفا با همسر نباشه یا اگه شدنی نیست، حداقل آخرین گزینه، شب ها نباشه چون شب ها مرد ها دیگه آخر های جونشونه مگه آخر هفته باشه یا تعطیلی 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅