2777
2789

میدونم که بهترین کار اینه که باهاشون یجا زندگی نکرد 🤣

ولی حالا اگر قرار باشه این اتفاق بیفته چجوری باید از همون اول برخورد کرد که به خودشون اجازه دخالت ندن و خودشونو صاحب خونه ندونن ؟ 

کلا هر نصیحتی توصیه ای دارین بکنین 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

زیاد صمیمی نشو احترام حفظ کن ولی پسر خاله نشو

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد صمیمی نشو احترام حفظ کن ولی پسر خاله نشو

اگه اونا زیادی صمیمی شدن چی ؟ خودمو چس کنم ؟ 🤣

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

برای کاراتون توضیح ندین...مثلا میخواین برین شام بیرون بخورین یا لباس خریدی بدو بدو نرو خونشون بگو

رفت و آمد هم در حد متعادل... خواستین دعوا کنین بیرون خونه صداتون بلند بشه و بخوان بیان ببینن چه خبره دیگه واویلا میشه

شوهرت عاقل هست که اینارو بدونه؟ معمولا این کارا رو مردا باید هندل کنن

خودتو تو روشون بد نشون نده اگه ناراحت بودی یوقت و.... به شوهرت بگو باهاشون برخورد کنه محترمانه اگه د ...

چجوری برخورد کنم ؟

مثلا بعضیا فکر میکنن چون تو خونه ی اونایی صاحبخونن

هر وقت بخوان سرزده میان یا مهمون دعوت میکنن ...

چجوری باید این چیزارو مدیریت کرد ؟

رفت امد زیاد ممنوع

. توضیح اصافه ممنوع ...خندو و صحبت بی رابط ممنوع...رفت و امد ها طبق دعوت و رسمی باشه ....وگزارش کار ندی و تو  کارشون دخالت نکنی ...دارباره ی هیچیشون نطر ندی و نظری نپرسی ...ساکو رسمی رفت و امد کنی

از همون اول برخورد کرد چیه.

میدونم از همون اول رفتار و برخورد آدم چجوری باید باشه 

برای کاراتون توضیح ندین...مثلا میخواین برین شام بیرون بخورین یا لباس خریدی بدو بدو نرو خونشون بگورفت ...

شوهر ندارم که هنوز 

ولی چون خواستگار میاد و میره پرسیدم 

میدونم از همون اول رفتار و برخورد آدم چجوری باید باشه

خودت باش ، نه خیلی صمیمی شو ، نه خیلی سرویس بده نه خیلی رفت و آمد کن ، اندازه نگه دار که اندازه نکوست . رفت و آمد متعادل باشه.

حتی خودت هم نباید خیلی نظر بدی و خیلی توی زندگیشون دخالت کنی. تا برا تو اینکارو نکنن . 

چجوری برخورد کنم ؟مثلا بعضیا فکر میکنن چون تو خونه ی اونایی صاحبخوننهر وقت بخوان سرزده میان یا مهمون ...

اگه سرزده مهمون و.... اوردن محترمانه میگی امادگی نداشتم و... هرچند صابخونه باشن اما دلیل نمیشه نادیده بگیرنت

icy_floer