2777
2789

پسر خواهر شوهرم که نزدیک بیست سال داره کلا از بچگی بچه شرو شلوغی بود تو جمع مهمونا یهو گفت زندایی یادته وقتی من کم سن بودم مامانم بهت گفت تو اصلا سلیقه نداری و بی سلیقه ای؟؟ من تو جمع اروم و بی سر صدام یهو هنگ کردم گفتم نه یادم نیست همچین حرفی زده باشه 

بعدم سکوت کردم و از حرفش که جلو ۱۰ نفر زد بدم اومد 

شما واکنشتون چی بود ؟؟ جای من بودین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی ک جواب ندادی 

جواب ابلهان خاموشیست

وایستا واست یه داستانم بگم یه روز یه خر و گرگی بودن و خر میگه چ علف قرمز و خوبی یهو گرگ میگه ک علف ک سبزه ، قرمز نیست 

خلاصه اینا با هم کل کل میکنن تا این ک میرن پیش شیر  سلطان جنگل و گرگه میگه من میگم علف سبزه ولی خر میگه قرمزه شیر میگه بعلع علف سبزه قرمز نیست

دستور میدن گرگ رو تنبیه کنن گرگ میگه حق با من بود چرا منو میخواهین تنبیه کنین 

شیر میگه بخاطر این ک با خر کل کل کردی این خره چیزی نمیفهممه تو ک فهمیدی چرا باهاش بحث کردی 🤣

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

همسرت یا کسی دیگه واکنشی نشون نداد؟ میگفتی خب ک چی منظورت چیه الان

شوهرم فقط نگاه کرد ببینه واکنش من چیه 

همه فقط نگاه کردن ولی خواهرشوم گفت چه غلطا کی همچین حرفی زدم و کلی حرف بارش کرد