2777
2789
عنوان

به نظرتون چشم زخم رومون هست

100 بازدید | 11 پست

تو این مدت یکی دوتا کار کردیم که خیلی سر زبون اومدیم یا طلا خریدیم که شاید تو چشم اومده و افراد تنگ نظر هم دورمون شاید باشن خدا میدونه

اول که بچم خورد زمین لب سوراخ شد ۸ تا بخیه خورد

بعدشم و

دو تا ضربه کوچک به ماشینم وارد شد حالا هم که امروز نزدیک بود کل سه نفرمون رو تریلی زیر بگیره تو جاده تو ماشین بودیم خدا بهمون رحم کرده واقعا

چیکار کنم؟ خیلی نگرانم؟ چشم زخم واقعیه؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ک واقعیه ولی توضم افراط نکنی خوبه 

مثلا خیلیا تقی به توقی میخوره میگن چشم خوردیم

درمورد شما حتما یه مرغ یا خروس قربونی کن و مبلغی صدقه بده تا بلا ازتون دفع بشه

بسم الله و بالله ماشاالله لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

زیاد بخون

حرز امام جواد همراهتان باشه بهتره

اگه اعتقاد داری هم تخم مرغ رو روش و آن یکاد بنویس بشکن

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

اره ایت الکرسی زیاد بخون،خیلی تو چشم نباش و کاراتو مخفی نگه دار ،به کسی چه ربطی داره، خیلیا حسودن و ...

بعصی وقتا نمیشه مثلا طلا یا ماشین آدم میخره بالاخره همه میبین...برعکس آدم پولداری هم نیستیم

بعصی وقتا نمیشه مثلا طلا یا ماشین آدم میخره بالاخره همه میبین...برعکس آدم پولداری هم نیستیم

ماشین چی خریدین که تو چشم اومدین

ذکر ماشالله لا حول ولا قوه الا بالالله العلی العظیم هم زیاد بگو

ماشین چی خریدین که تو چشم اومدینذکر ماشالله لا حول ولا قوه الا بالالله العلی العظیم هم زیاد بگو

مثلا میگم‌....ماشینم چند سال پیش کوییک گرفتیم الان یه لنگه النگو گرفتم نماش خوبه ولی وزن آنچنانی نداره  اونم بعد چند سال و با وام و چک

ولی دخترخالم تا دید اصلا یجوری شد....خدا منو ببخشه شایدم اون اصلا تقصیری نداشته باشه ولی شاید ناراحت شده باشه همه هم تو فامیل چیزی میخرن از اون پنهان میکنن