2777
2789
عنوان

بچه هاتون که تب دارن چطور نصفه شب بروفن میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست
والا دختر من تب که میکرد استامینوفن که میدادم پایین می اومد چند روز طول میکشید،بعد یه بار شیاف دیکلو ...

۸ سالشه شیاف دیکلوفناک اصلا نذاشتم تا حالا 

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف دارم ولی بروفن بهتر میاره پایین تو شیاف هم خودشو سفت می گیره دهنم و سرویس می کنه

میگم پشت هم نمیتونی بدی اگه تبش ۴ساعته هست هر ۴ساعت نوبتی بده اگه ۶ساعته هست هر شش ساعت.سختیت فقط امشبه فردا تبش قطع میشه 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
میگم پشت هم نمیتونی بدی اگه تبش ۴ساعته هست هر ۴ساعت نوبتی بده اگه ۶ساعته هست هر شش ساعت.سختیت فقط ام ...

باشه ..خدا کنه🥲 تا چند سالگی تب می کنن خسته شدم😭

باشه ..خدا کنه🥲 تا چند سالگی تب می کنن خسته شدم😭

تبو همیشه دارن اما هرچقدر بزرگتر بشن راحتتره.من خودم یاد نوزادی تا پنج سالگی بچم‌میفتم برام سواله چجوری از اون حجم از استرس نمردم.دیگه از پنج ببعد هروقت مریض میشه میبریم سرم میزنه تا قبل پنج سالگیش اصلا نه امپول زده بود نه سرم نه شیاف و واقعا تبای وحشتناکی داشت که با همین پروفن و استامینوفن و پاشویه کنترل میکردیم البته خارجی بود پروفن و استاش و سریع عمل میکرد.ولی کلا خیلی سخت بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اوو ماشاءالله بزرگه،بذار نترسبرای دختر من دو سالشه متخصص داد،هم درد طفلک رو از بین میبره هم تبش

اره بچم خیلی اذیت این دفعه🥲

پروفن اصلا نده اگه بعد چهارساعت تب داشت استامینوفن بدهپروفن باعث خون یزی معده میشه

معده خالی باشه احتمالش هست کی گفته صرفا بروفن خونریزی معده میاره خود دکتر تجویز می کنه من یه ساله به بچم بروفن میدم قبلا همیشه شیاف

تبو همیشه دارن اما هرچقدر بزرگتر بشن راحتتره.من خودم یاد نوزادی تا پنج سالگی بچم‌میفتم برام سواله چج ...

ای خدا ما رو چجوری بزرگ کردن پس 🥲