شیاف دارم ولی بروفن بهتر میاره پایین تو شیاف هم خودشو سفت می گیره دهنم و سرویس می کنه
میگم پشت هم نمیتونی بدی اگه تبش ۴ساعته هست هر ۴ساعت نوبتی بده اگه ۶ساعته هست هر شش ساعت.سختیت فقط امشبه فردا تبش قطع میشه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تبو همیشه دارن اما هرچقدر بزرگتر بشن راحتتره.من خودم یاد نوزادی تا پنج سالگی بچممیفتم برام سواله چجوری از اون حجم از استرس نمردم.دیگه از پنج ببعد هروقت مریض میشه میبریم سرم میزنه تا قبل پنج سالگیش اصلا نه امپول زده بود نه سرم نه شیاف و واقعا تبای وحشتناکی داشت که با همین پروفن و استامینوفن و پاشویه کنترل میکردیم البته خارجی بود پروفن و استاش و سریع عمل میکرد.ولی کلا خیلی سخت بود
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.