2777
2789
عنوان

😐شوهرم 3ماه بعد عقد بلاکم کرد و👇

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 90 پست
تو دوران عقد راحت تره طلاق؟ تا بعد ازدواج

اره من اصلا برای اون یه قطره اشکم نربختم اگه گریه کردم فقط برا جهالت خودم بود هیج محبت و ذره ای دوست داشتن نداشتم بهش

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت تبریک میگمک وابسته نشدیو دختر عاقلی هسیخدا لعنت کنه اون مرد روتاپیک خیانت همسر زدم اون رو پیدا ک ...

ممنون باشه عزیزم 

خدا بهم رحم کرد لطف کرد 

تواین ۳ماه هیچی بهت نمیگفت؟همیشه باهم خوب بودین؟؟

چرا بخاطر مسایل چنسی یه بار بدجور دهوا کرد کلی فوش و توهین که تو نفت نمی ارزی من بهتریناروی تخت بودم... من اصلا نمیدونسم چرا اینجوری میکه و گناهم چیه گفت تو تربیتت نکردن من نه بی ادبی کردم ن کار اشتباه... گفت مهریه زن اولم انداختم جلوش طلاقش دادم تو که هیجی نیستی ‌...مهریه ای گه اگه بابات ۳۰ سال کار میکرد نمیتونست بده‌... کلا تحقیر کرد ... یه بارم رفتیم مشاوره هیچی بلد نبود خانمه هرجی اون میگفت ... میگفت همو بشماسید زمان میبره اشکال نداره ‌... وسط مشاوره گفت اگه تا دوسال دیگ همینی ک هست باشه چی همونجا شکستم ازخجالت اب شدم اخه مگه من چم بود... بعدا فهمیدم میخواد بی حجاب و ارایش کرده باشم همیشه‌... و برای مردی که ۱۰۰ تا دخترو زیرو رو کرده یه دختر اروم و خجالتی مثه یه جوجه بود که لهش میکنع همین

اسی اصلا به حرف همچین آدم دوزاری اهمیت نده و از ذهنت دورش کن .خدا رو شکر کن که پیشقدم شده طلاقت داده وگرنه الان باید این شهر و اون شهر دنبال شوهر فراریت بودی بخدا که خدا خیلییییی دوستت داشته نجاتت داده 

اسی اصلا به حرف همچین آدم دوزاری اهمیت نده و از ذهنت دورش کن .خدا رو شکر کن که پیشقدم شده طلاقت داده ...

مرسییی عزیرم😍😍😍😍