2777
2789
عنوان

😐شوهرم 3ماه بعد عقد بلاکم کرد و👇

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐چه بابای در پیتی واقعا که مامانت چی 🤔

مامانم خوبه ❤ سر ندانم کاری هاش یکم ضریع خوردم ولی مثل بابام عمدا ضربه نمیزنه ... و گفت طلاقت بگیر اینا فردا کلاهبرداری میکنن تورومیندازن تو زندان با چک و سفتع... کارای خطرناکی میکنن 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

😐چه بابای در پیتی واقعا که مامانت چی 🤔

بعد این ازدواج دیگع دست از بابام برداشتم دست از منت کشی و دنبال بابای نداشتم بودن برداشتم خیلی قوی تر شدم دیگ بابام برام مهم نیست و فقط تلاش خودم مهمه قبلا اینجوری نبودم ...‌ واقعا خدا بااین ازدواج ۳ ماهه اندازع ۱۰ سال منو برد جلو و بهم تجربه داد

تو این نینی سایت از بس مشکلات عجیب و باورنکردنی میبینی دیوانه میشه ادم جای خدا هم نیستیم به همه کمک ...

ببخشید عزیزم ولی من اصلا غصه ندارم گاهی یه گوشه دلت ناراحته ولی در کل خیلییی خوشحالم 

مامانم خوبه ❤ سر ندانم کاری هاش یکم ضریع خوردم ولی مثل بابام عمدا ضربه نمیزنه ... و گفت طلاقت بگیر ا ...

اگه من از فامیاتون بودم یه ضربی بدی به این خوانواده میزدم  تا یکم از خشمم فرو کش کنه 

اگه من از فامیاتون بودم یه ضربی بدی به این خوانواده میزدم تا یکم از خشمم فرو کش کنه

اگه بهت بگم خدا زدنتشون باورت نمیشه ولی دارم میبنم از قبلتر هم همینطور مدام دارن تقاص پس میدن

دخترش بردن شهر غریب امسال عروسیش بود هرروز شوهره ازارش میده دخترخالش نیگفت لب تاپ گرون قیمت رو خواهرش شکسته سر دعوا باشوهرش... خدا بدجوری انتقام میگیره مطمعنم

اگه بهت بگم خدا زدنتشون باورت نمیشه ولی دارم میبنم از قبلتر هم همینطور مدام دارن تقاص پس میدندخترش ب ...

مگن وقتی مشکلی برا دختر یا پسر کسی پیش میاد از گناهان پدرو مادر هست تو داری  تاوان گناهان یکی ازینا رو پس میدی  

هیچ وقت غصه نخورعزیزم بعضیاب خیال خودشون خیلی زرنگن...غافل ازاون ک بدترین تاوانو یروزی پس میدن...بعضی ازآدما انقدحقیرن ک ارزش فکرکردنم ندارن چ برسه بخوای باهاشون زیر ی سقف زندگی کنی

واست آرزوی بهترین هارودارم...خداروشاکرباش ک ازدست چنین بی وجودهایی رهات کرده

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

خب مگه خودش نمیخواست ؟چرا با ی مطلقه ازدواج کردی؟

نمیدونم خودش میخواست یانه مثه همه پسرا اومد خواستگاری... نمیدونم فکرکردم مورد خوبیه و راست میگع که بهش خیانت شده 

هیچ وقت غصه نخورعزیزم بعضیاب خیال خودشون خیلی زرنگن...غافل ازاون ک بدترین تاوانو یروزی پس میدن...بعض ...

مرسیی🥺😍❤❤❤

ببخشی من پسرم فکر کنم فکر میکنی دخترم 😶 خدارو شکر که ناراحت نیستی

اره فکرکردم خانمید ممنون