2777
2789
عنوان

اونایی که از پرورشگاه بچه اوردن بیاین من کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 18063 بازدید | 289 پست
عزیزم سندروم ترنر گفتین داره ؟ بزرگ بشه اعضای بدن با یک دیگه قرینه نمیشن !؟ و شکل بدن نصفش با نصف دی ...

نمیدونم عزیزم فعلا قطعی نیس ولی حتی اونم باشه گفت به شدن جزئیه

تو همین سایت دیدم خیلیا این مشکلو داشتن و انقدر جزئی بود تا موقع بارداریشون نفمیدن بعد اینکه بچه سقط شده متوجه شدن.

و اینکه گفتن بچه رو هردکتری که بگین میاریم تا چک بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه همه بخوان اینطوری فکر کنن تموم بچه های بهزیستی باید تا ابد بی پدر مادر و تنها بمونن.بچه که ...

نظرتون محترمه 

اما ژنتیک هم تاثیر داره تو ذات آدمها صرفا تربیت کافی نیست 

بازم میگم فانتزی و شیرین و گل و بلبل فکر نکن 

همه جوانب رو در نظر بگیر هم مثبت هم منفی 

خیلی هم زوده برای بچه حداقل دو سال دیگه بیار شاید نظرت عوض شد 

چه دل مهربونی دارید خودتو همسرت ایشالا فرزندتونم صالح باشه🥰 منم این تصمیم رو از خیلی قبل تر داشتم ک ...

عزیزم معرفی میکنن و میریم میبینیم

و حتی اگه نخواستیمم مشکلی نداره یه مورد دیگ معرفی میکنن

نمیدونم عزیزم فعلا قطعی نیس ولی حتی اونم باشه گفت به شدن جزئیهتو همین سایت دیدم خیلیا این مشکلو داشت ...

عزیزم منظور بدی ندارم به عنوان یک هم جنس میگم یک بیشتر فکر کنید چون اونجوری که شما از خانواده تعریف کردین اگه بزرگ بشه حرف هاشون هم بدتر میشه حالا میگن از لحاظ بدنی اینا

من موافق یا مخالف کار شما نیستم صرفا نظر منه آدم با بچه خودش هم به چالش میخوره گاهی انقد فشار زندگی ...

دقیقا نظر منم همینه

خاله ی منم یکی از بهزیستی اورد بعد ۸ سال پسش داد 

چه ضربه روحی اون بچه خورد

به نظر من اصلا این کار رو نکنید بااین وضع اقتصادی 

من نمیفهمم چه فرقی میکنه چرا انقدر این بنده خدا هارو اذیت میکنید بخاطر کار خوبشون بچه بچه ست دیگه

ممکنه احساساتی برخورد کنه..بعدا چند سال دیگه پشیمون بشه..بچه گناه داره..یهو ناخواسته باردار بشه چی ؟؟ممکنه ناخواسته فرق بذاره بین بچه هاش و اون بچه اینو میفهمه..

...
عزیزم معرفی میکنن و میریم میبینیمو حتی اگه نخواستیمم مشکلی نداره یه مورد دیگ معرفی میکنن

بچه ی شما چند وقتشه؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من دارم نظر خودم رو میگم و صرفا به فکر راحتی شما و بچه هستم،ماها به تنهایی زندگی نمیکنیم،درسته قرار نیست بچه رو بسپاری به کسی ولی در هر صورت باهاشون در ارتباطی ،حالا اگر هم شخصی غیر از پدر و مادراتون بود میگفتم مشکلی نیست و نباید اهمیت داد ولی وقتی خانواده درجه یک خودتون هم با این قضیه مشکل دارن و نمیتونن بپذیرن فکر میکنید بعدها ناراحتی برا خودتون یا بچه ایجاد نمیکنن؟؟خب شایدم عاشق بچه بشن ولی اگر نشن چی و نپذیرن چی؟؟بعد ها که بچه بزرگ و بفهم بشه و رفتارها رو ببینه آسیب بیشتری نمیبینه؟؟به همه این چیزها باید فکر کرد 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ممکنه احساساتی برخورد کنه..بعدا چند سال دیگه پشیمون بشه..بچه گناه داره..یهو ناخواسته باردار بشه چی ؟ ...

من تمام این سوالارو دوساله از خودم پرسیدم و چون از خودم مطمئن بودم الان اینجام