ببین من اسیدم بالاست و از نفخ معده و اسید بالا سردرد میگیرم. یه چیزی که خیلی جوابه شیره شیرین بیان هست. از عطاری بگیر. اندازه یه نصف عدس بخور. اسید رو کامل خنثی میکنه. فقط نکته ای که دقت باید بکنی اینه که فشارت نباید بالا باشه اگه فشار خون داری نخوری
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
من فکر کنم افتادگی دریچه میترال داشته باشم. البته دکتر تشخیصی نداده برام تو بارداری هام که می رفتم ولی برای خواهرم تشخیص دادن و میگن اگه دختر داشته باشه حتما مادرش و خواهرش هم دارن دیگه نمیدونم ولی بنظرم منم داشته باشم
ان شاالله بهتر شی عزیزم. من اون مدت که درگیر بودم هرر رر روز صبح مرتب ناشتا یه قاشق عسل میخوردم. این امتحان کن
جون دل همونو میگی که ببخشید شبیه تریاکه؟سفته؟اونم جواب نداد من فقط بارهنگ با گلاب برام خوبه عسل چی ...
اره. باز من بارهنگ با عرق نعنا چند بار خوردم بهم نمیسازه اصلا عرق نعنا