2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این جوری بودم تازگی یاد گرفتم یک استکان گلاب صبح ویک استکان اخر شب بخورم خیلی اروم شدم کلااضطربمو رفع میکنه وعصاره استخدوس هم گرفتم اونم عالیه ازعلایم افسردگی شدید دیگه اگه فشارت بالانیس گلاب روامتحان کن عالیه

نه

ببین من اسیدم بالاست و از نفخ معده و  اسید بالا سردرد میگیرم. یه چیزی که خیلی جوابه شیره شیرین بیان هست. از عطاری بگیر. اندازه یه نصف عدس بخور. اسید رو کامل خنثی میکنه. فقط نکته ای که دقت باید بکنی اینه که فشارت نباید بالا باشه اگه فشار خون داری نخوری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من آره گاهی

عزیزم بالاتر گفتم ببین

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اریتمی افتادگی دریچه

من فکر کنم افتادگی دریچه میترال داشته باشم. البته دکتر تشخیصی نداده برام تو بارداری هام که می رفتم ولی برای خواهرم تشخیص دادن و میگن اگه دختر داشته باشه حتما مادرش و خواهرش هم دارن دیگه نمیدونم ولی بنظرم منم داشته باشم

چشم ممنون

ان شاالله بهتر شی عزیزم. من اون مدت که درگیر بودم هرر رر روز صبح مرتب ناشتا یه قاشق عسل میخوردم. این امتحان کن

جون دل همونو میگی که ببخشید شبیه تریاکه؟سفته؟اونم جواب نداد من فقط بارهنگ با گلاب برام خوبه عسل چی ...

اره. باز من بارهنگ با عرق نعنا چند بار خوردم بهم نمیسازه اصلا عرق نعنا