2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرصای اعصابمم نتیجهدنمیده دیگه

ببین به تغدیه ت دقت کردی؟؛من یه مدت این حالتا رو تو شب داشتم حالا نمیدونم دقیق چی بود ولی با رعایت تغذیه خیلی بهتر شدم سردی نخور کارخونه ای نخور خیارشور سوسیس کالباس روغن مایع ماست و هندونه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عه من یه مدت شبا میخوابیدم اینطوری میشدم یعنی پانیک بوده بنظرت؟! معمولا تازه که خوابم می برد با تپش ...

وای اره من ده شبه همینم هرشی کارم ب بیمارستان میکشه

اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!
من قلبم مشکل داره بخاطر اون اینجورم

منم به سمت چپ که میخوابیدم بدتر میشدم همشم عادت سمت چپ دارم الانم گاهی یه جوری مبشم به سمت چپ بخوابم. معده ت خوبه؟؛

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

معدم چیزیش نبود که

اگه حس خالی بودن معده و دلهره حس میکنی شاید مال معده ت باشه البته من تجربی دارم صحبت میکنم دکتر نرفتم که ببینم واقعا مشکلم چی بوده. خودت دقیق شو یع مدت رو معده ت و غذاهایی که میخوری. اگه بعد خوردن سردیجات بدتر میشی یه سر مشکلاتت میرسه  به معده با رعایتش خیلی بهتر میشی. اگه تو خانواده مادری یا پدری مشکل معده هست ممکنه مال شما هم ربط به معده داشته باشه

من وحشتناک معدم اسیدیه

سردرد هم میگیری؟