ببین به تغدیه ت دقت کردی؟؛من یه مدت این حالتا رو تو شب داشتم حالا نمیدونم دقیق چی بود ولی با رعایت تغذیه خیلی بهتر شدم سردی نخور کارخونه ای نخور خیارشور سوسیس کالباس روغن مایع ماست و هندونه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
منم به سمت چپ که میخوابیدم بدتر میشدم همشم عادت سمت چپ دارم الانم گاهی یه جوری مبشم به سمت چپ بخوابم. معده ت خوبه؟؛
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اگه حس خالی بودن معده و دلهره حس میکنی شاید مال معده ت باشه البته من تجربی دارم صحبت میکنم دکتر نرفتم که ببینم واقعا مشکلم چی بوده. خودت دقیق شو یع مدت رو معده ت و غذاهایی که میخوری. اگه بعد خوردن سردیجات بدتر میشی یه سر مشکلاتت میرسه به معده با رعایتش خیلی بهتر میشی. اگه تو خانواده مادری یا پدری مشکل معده هست ممکنه مال شما هم ربط به معده داشته باشه