2777
2789
عنوان

عکس این لباس رو میزارم بخرم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5704 بازدید | 80 پست

اسسییی این چیه خداوکیلی

رنگششش

پارچه

مدل

دوخت

یکی از یکی افتضاح تر

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مراسم نامزدیته

نپوش  توروخدا همین الان از عروسی برگشتم یکی از مهمونا لباس مث عروسا رنگ صورتی پوشیده بود ارایش در حد عروس همه فکر کردن اون عروس اصلا کسی توج  ب عروس نمیکرد 🥲

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

ن اینک لباس عروس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چقد گفته؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منم بگم نپوش یابسه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

عزیزم اصلا خوب نیس و من سال ۹۶ عقد کردم لباس عقدم تور بود الان دیگه اصلاااا مد نیس 

احتمالا قیمتش خیلی مناسب باشه 

ولی بگرد شهرای دیگه رو هم تو همون دیوار قیمت مناسب و خوشگل هست که برات پست میکنن

شما دیشب هم تاپیک زدی و علاقه شدیدی به لباس پفی داری 

پاشو برو پاساژ و بازار و هر جاییکه لباس مجلسی میفروشن مدلها رو ببین دیدت وسیع تر میشه 

اینترنتی خرید نکن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من کت و شلوار و ....‌ نمیخوام اصلا فقط پفی میخوام همین

عروسی پسرخاله شوهر چرا باید پفی بپوشی..حالا خواهر یا خواهر شوهر بود بازم یه چیزی.‌.برو یا ماکسی شیک بگیربپوش..این پیه خداوکیلی مسخرت میکنن..احساس میکنم مارو گرفتی تاپیک سرکاریه 

پارسا پسرمامان😍