2777
2789

تصمیم گرفتم کتاب تست نخرم فقط با جزوه های استادا پیش برم تا پول بیشتر بیاد دستم الان دیدم جزوه هارو چاپ کردن هر جلسه 500 تومن در میاد فکر کن تازه فقط چندتا فیلم سر هم اینقد شده در صورتی که هر درس یه جلسش میره

کرمی یه جزوه داره اولکاری نزدیک 200 صفحه 400 تومن باهام تمام میشه موندم تا اخر کنکور چقد هزینه میشه

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

اشتراک اپلیشکن ماز رو بگیر کلی جزوه و کتاب تست اونجا داره

پی دی اف نمیخوام 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی دی اف نمیخوام

عادت میکنی 

یا باید پول بدی کتاب بخری یا پی دی اف بخونی 

واقعا الان هر کسی نمیتونه این همه کتاب تست بخره مخصوصا اگه رشتت انسانی باشه 

من خودم از کتابای کتابخونه استفاده میکردم و اپ ماز