2777
2789

هیچ تلاشی نکرده تاحالا برام. خیلی بی قرارم ن اهمیتی میده نه چیزی ماهی یکبار همو میبینیم خیلی خسته شدم. فکرش ازدواج نیست .

از طرفی خاستگاری دارم که سه هفته حرف می‌زنیم اونم وضعش بد نیست. خانواده در جریانن

رفتم فالویینکای جفتشون دیدم. اینا رفیق مشترک دارن. الان با باید ازدواج کنم یا با همونی که میخامش بمونم

چیکار کنم خانما من خیلی حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارو قصدش ازدواج نیس بمونی چیزی عوض نمیشه برو دنبال بخت و سرنوشتت

یکساله ن رابطه رو جدی کرده. ن تاحالا کادویی خریده. ن حساسیتی داره چیزی ام بهش میگم میگ من حوصله ندارم 

فراموشش کردی؟

ارررره بابا😂😂😂😂😂

بخاطرش افسردگی شدید گرفتم ،تا چند ماه دائم گریه بودم،هر لحظه از زندگیم زهر بود ،نمیتونم بگم چه روزای سختی رو گذروندم و فقط و فقط به خدا و امام زمان توکل کردم و واقعا آروم شدم ،الان اصلا برام مهم نیست ،خوشحالم که به نتیجه نرسیدم ،چون اون هم نمیفهمید داره چه غلطی میکنه و برنامه ای برای آینده نداشت

استارتر باهاش جدی صحبت کن اگه هدفش ازدواج نیست ازدواج کن ،منم موقعی که با اکسم بودم بخاطر اون احمق ک ...

من خیلی گفتم ولی خودشو زده اون راه. بعد دوستاش عکس خودشونو با عشقشون استوری میکردن میگفتم چرا منو به کسی نشون نمیدی گف من حساسم دوس ندارم. گفتم خیلی تلاش کردم برات ندیدی گف‌ من حوصله ندارم 

عجب شانس بدی داری که جفتشون همو میشناسن خخخخخ

خب مستقیم اول بهش بگو من خواستگار دارم مامان بابام اجبار کردن ازدواج کنم. ببین چی میگه . بعد ازش بپرس یه ساله با همیم هدفت چیه میای خواستگاریم یا نه . اگع گفت ندارم ندارم بگو باید جواب مامان بابامو بدی. دیدی نمیخواد بزن کات کن باهاش . بعد به اون خواستگارت اگه ادم حسابیه خوشت اومده مثبت بده

اما به هیییییییچ عنوان به خواستگارت مثبت ندی و بعد با اونم باشی. چون بعدا میاد به شوهرت میگه موقعی که با تو بود من باهاش بودم

اما بعدا میتونی بگی من قبل از اینکه به مثبت بدم با این به هم زده بودم.

تاریخ چت و اسکرین شات شاید نگه داره