2777
2789

یه پسره چند روز پیام داد و توجه میکرد و واقعا پیاماش محترمانه بود و هیچ بی ادبی توش نبود ولی بیشتر حرف روزمره بود و هیچ جدیت و پیشنهاد آشنایی داخلش نبود منم حوصله م سر رفت گفتم دیگ وقت چت ندارم ولی باز پیام داد. منم بلاکش کردم. حالا عذاب وجدان گرفتم ک نکنه دلش شکسته باشه و احساس ناکافی بودن کرده و فک کرده ازش بدم اومده. رفتم با پیج فیکم بهش پیام دادم. 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

گفتم دوستم گفته اینو بفرستم جوابم نده.

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش من حس کردم پیاماتون فقط جهت وقت گذرونی هست و من از این مدل ارتباطا خوشم نمیاد و صرفا برای آرامش خودم بلاکتون کردم، چون داشت ادامه پیدا میکرد. اما امیدوارم که ناراحت نشده باشی. نیازی به جواب نیست. موفق باشید.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

لازم نبود شاید ولی همش میخاستم ناراحت بشم براش 🤦😑🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه پسرو رد کردم مجبور شدم با ملایمت حرف بزنم ناراحت نشه بعد دیدم پرو شده تموم کردم 

ولی واقعا خیلی بدههه عذاب وجدان بگیری 🗿💔

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

خب همینا به خودش میگفتی 😐

خب اخه باز سیریش میشد 😂😂😂🤦

منم یه پسرو رد کردم مجبور شدم با ملایمت حرف بزنم ناراحت نشه بعد دیدم پرو شده تموم کردم ولی واقعا خیل ...

اخه میدونی من یه پسرو دوس داشتم اون خیلی بد منو رد کرد و دلمو شکست. بعد اون اینجوری حساس شدم میگم نکنه منم ناخواسته دل کسیو بشکنم یا کارما بدم ☹️

منم یه پسرو رد کردم مجبور شدم با ملایمت حرف بزنم ناراحت نشه بعد دیدم پرو شده تموم کردم ولی واقعا خیل ...

منم یه بار یه پسرو رد کردم چون خیلی کوچکتر بود بعد نمیدونم اون چی گفت من گفتم برو بابا کوچووولو بعد عذاب وجدان گرفتم ک نکنه حس کنه تحقیر شده 😐 گفتم ناراحت نشده باشی اون باز سیریش شد 😂

😂😂😂

نخند 😂

اخه میدونی من یه پسرو دوس داشتم اون خیلی بد منو رد کرد و دلمو شکست. بعد اون اینجوری حساس شدم میگم نک ...

من از تاپیکای اینجا دیدم عذاب وجدان میگیرم 

یکی نوشته بود یه پسرو رد کردم گفت اخرش بر میگردی به من میگفت بعد اون هر رابطه ای رفتم تموم شد و بیشتر از 1 هفته طول نکشید 

یکیم میگفت یکیو رد کردم گفت امیدوارم اونجوری که قلب منو شکستی قلبت بشکنه بعدش عشق دختره هم بهش خیانت کرد 

به همین خاطر عذاب وجدانی شدم 😕

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

منم یه بار یه پسرو رد کردم چون خیلی کوچکتر بود بعد نمیدونم اون چی گفت من گفتم برو بابا کوچووولو بعد ...

وای 

چقدر شبیه من عذاب وجدان میگیری 

منم اینجوریم 😂💔

من از تاپیکای اینجا دیدم عذاب وجدان میگیرم یکی نوشته بود یه پسرو رد کردم گفت اخرش بر میگردی به من می ...

وای اره ب خدا ادم میترسه. اخه ببین من قبلا هم با یه پسره چت میکردم و حس کردم ازم خوشش اومده و میخاد با هم باشیم. من نمیخاستم باهاش باشم ولی الکی وانمود کردم منم ازش خوشم اومد و فقط الکی چت کردم و هی امتحانش کردم. بعد چن روز دیگ حوصله شو نداشتم بی هیچ حرفی بلاکش کردم. بعضی وقتا فک میکنم نکنه شکستن دلم نتیجه اون بود 🥴

وای اره ب خدا ادم میترسه. اخه ببین من قبلا هم با یه پسره چت میکردم و حس کردم ازم خوشش اومده و میخاد ...

نمیدونم ولی کاش از اول بهش میگفتی من خوشم نمیاد و قصدم جدی نیست همینجوری حرف میزنیم 😕