2777
2789
عنوان

من چرا انقد عذاب وجدانی ام به پسره پیام دادم 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 66 پست
اینجوری که تو گفتی تقصیر اون بوده نه تو تو که نرفتی با پسرا باهاشون لاس بزنی یا مخ اونو با پیج فیکش ...

چ شبایی ک اشک نریختم نابود شدم بخدا داغون شوم خیلی غصه خوردم خیلی دوسش داشتم اولین ادم زندگیم بود 

بنظرت درست میشه؟ احساس ناکافی بودن ازش میگیرم وقتی باهاشم

اخه وقتی دیدم ب ی دختری میگفت قربونت برم و قربون صدقشون میرفت دیگه کفتم با بقیه اینطوریه ذوقم سوخت 🥲🥲🥲

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

تاپیک آخر منو میخونی بی زحمت منم عذاب وجدان گرفتم😐🥲

ای وای 😂😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ شبایی ک اشک نریختم نابود شدم بخدا داغون شوم خیلی غصه خوردم خیلی دوسش داشتم اولین ادم زندگیم بود ب ...

نمیدونم ولی من خوندم که سعی نکنین ادمیو درست کنین چون درست نمیشه باز ممکنه این درست باشه 

خیلی چیزا خوندم که میگن فرصت دوباره ندین اینا ولی باز ببین خودت میخوای چیکار کنی 

تصمیم عاقلانه بگیر تا بعدا ضربه نخوری 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

نمیدونم ولی من خوندم که سعی نکنین ادمیو درست کنین چون درست نمیشه باز ممکنه این درست باشه خیلی چیزا خ ...

فرصت بهش دادم یکبار باز دوباره تکرار کرد همون کارشو . 

بهونه میکرد ک چون تو نمیای منو ببینی .آخه من این چیزارو ازش دیده بودم ک نمیخواستم ببینمش

فرصت بهش دادم یکبار باز دوباره تکرار کرد همون کارشو . بهونه میکرد ک چون تو نمیای منو ببینی .آخه من ...

خوب پس فرصت دادی یه بار دیگه هم دیگه فرصت نده 

حالا میگن فرصت دوباره دادن به یه نفر مثل یه تیر دیگه دادن به تیر اندازه 

یا میگن خوندن دوباره یه کتاب پایانشو عوض نمیکنه 

حالا تو باز فرصت دادی پس جایی برای عذاب وجدان نمیمونه 

اونم اولش اون با دخترا لاس زد که تو نرفتی دیدنش پس مقصر اونه 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

من بدتر تو ام بابانابودم کرد دآغونم کرد چ شبا با گریه خوابیدم بازم عذاب وجدان گرفتم من چمه

منم بگم حالا. همون پسره الدنگ ک دل منو شکست من یه بار تو کامنتا اینستا ازش بد گفتم ولی اسمشم نبردم ولی اون اتفاقی دید و ریپلای زد بعدش من بیشتر گفتم تا دلم خنک بشه. فحش ندادما فقط مثلا گفتم بی جنبه و خودشیفته بود و فلان. بعدش عذاب وجدان گرفتم ک حرفام تند بوده 🤦 اخه یکی نیس بگه مگ اون بی شرف دلش برا تو سوخت و از حرفاش ناراحت شد ک تو شدی

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خوب پس فرصت دادی یه بار دیگه هم دیگه فرصت نده حالا میگن فرصت دوباره دادن به یه نفر مثل یه تیر دیگه د ...

چقدر قسنگ گفتی باید شات بگیرم....

ارررره بابا میگمت دوسش داشتم اخه چطور ممکنه ذوق دیدشون نداشته باشممم من هنوزم ته دلم دوسش دارم دل کندن ازش خیلی سخته ولی نجبورم  

فرصت بهش دادم بخاطر احساسم بوود بخدا از رو دل خوش نیست ک میخام ارش جدا شم میدونم دلم باز برراش تنگ میشخ خیلی احمقم😞😞😞😞

چ شبایی ک اشک نریختم نابود شدم بخدا داغون شوم خیلی غصه خوردم خیلی دوسش داشتم اولین ادم زندگیم بود ب ...

ولش کن این لاشیو . حیف تو

منم بگم حالا. همون پسره الدنگ ک دل منو شکست من یه بار تو کامنتا اینستا ازش بد گفتم ولی اسمشم نبردم و ...

😂😂😂😢😢😢🥺🥺🥺 درکت میکنم عزیزم بابت این حس خودتو سرزنش نکنننن همش بخاطر قلب مهربونته تو از جنس اونا نیستی تو با اونا فرق داری و دلت پاکه

چقدر قسنگ گفتی باید شات بگیرم....ارررره بابا میگمت دوسش داشتم اخه چطور ممکنه ذوق دیدشون نداشته باشمم ...

خوب دلت تنگ نشه کاراشو یادت بیار پیاماشو که به دخترای دیگه میداد 

اینا همش خیانت حساب میشه 

به خودت احترام بزار و زودتر تموم کن 

البته به من ربط نداره ولی اگه ادامه دادی مطمئن شو بهت ضربه نمیزنه 

چقدر قسنگ گفتی باید شات بگیرم....ارررره بابا میگمت دوسش داشتم اخه چطور ممکنه ذوق دیدشون نداشته باشمم ...

ن تو احمق نیستی و دلتنگی طبیعیه و جزو مراحل جداییه. منم دلم شکست و غرورم له شد ولی عین چی دلتنگ میشدم. همشم خودمو سرزنش میکردم چرا دلتنگم تا اینک فهمیدم طبیعیه و باید بگذره

خوب دلت تنگ نشه کاراشو یادت بیار پیاماشو که به دخترای دیگه میداد اینا همش خیانت حساب میشه به خودت اح ...

مطمئنم بازم تکرار میکنه آدما عوض نمیشن تا خودشون نخوان 

این حتی گردن نمی‌گیره ک خیانت کرده بعد عوص بشه؟

وقتی گردن نمی‌گیره چ فایده داره این کلا با دختر حرف نزنه روزش شب نمیشه 

😂😂😂😢😢😢🥺🥺🥺 درکت میکنم عزیزم بابت این حس خودتو سرزنش نکنننن همش بخاطر قلب مهربونته تو از جنس ...

اره ب خودم گفتم حالا اون گفت و دلتو شکست ولی تو ک نباید مثل اون میبودی. اره جنس ما مث اونا نیس ما وجدان داریم ولی باید مواظب باشیم بخاطر وجدان داشتن مرز خودمونو فراموش نکنیم و نذاریم سواستفاده کنن