2777
2789
عنوان

من چرا انقد عذاب وجدانی ام به پسره پیام دادم 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 66 پست
منم همینطور بودم و شاید اگ اون حرفارو بهم نمیزد هیچ وقت از چشمم نمیفتاد. ولی الان تا میخاد تو ذهنم ب ...

😂😂😍😍 ای جانم خوشم اومد باریکلا دسرخوش کارت درسته مشخصه خیلی درس و تجربه های عمیقی ازش گرفتی و روحت قوی ترر شده . انگار ما دخترا باید از آدم مورو علاقه مون ضربه ببینیم تا سر عقل بیایییم

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

ممنوووون عزیزم انشالله هرجا هستی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه😍

عه چقد جمله آخر ت شبیه جمله همیشگی منه 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😍😍 ای جانم خوشم اومد باریکلا دسرخوش کارت درسته مشخصه خیلی درس و تجربه های عمیقی ازش گرفتی و رو ...

دارم تمرین میکنم. هفته پیش از یکی دو تا پسر ک خوشم میومد تو مجازی پرسیدم سینگلی یا ن. میخام امشب ب یکی دیگه شون پیام بدم. البته فعلا با پیج فیک 😂

دارم تمرین میکنم دوباره جرات خودمو افزایش بدم چون یه مدت زیادی ترس داشتم. 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
یا خداااااااا دخترراین رسما تورو شکنجه روحی روانی شدید و همینطور جسمی داده .ای خداا ما دخترا چقد س ...

اره حرفاش خیلی اذیتم کرد. انقد بهم فشار اومد ک یه شب پیام ناشناس دادم و نوشتم چی به یکی گذشته سر حرفای اون. و بعدا هم فهمید ک پیام از طرف من بود ولی خب ب شخمشم نبود

دارم تمرین میکنم. هفته پیش از یکی دو تا پسر ک خوشم میومد تو مجازی پرسیدم سینگلی یا ن. میخام امشب ب ی ...

😂😂😂😂اووووهووو

ولی آخه چرا چرا خودت رو میخوای باز درگیر این رابطه ها کنی ؟؟

این پسرا ک بگیر نیستن مطمئن باش ۸۰ درصدشون هم عین همن بعد تو مجازی هم سخته اعتماد کردنن

از  این نمی‌ترسی خیانت کنن یوقتی؟؟

من این مدت انقد روح روانم نابود شد ک دیگ میترسم از کنار پشه نر هم رد بشم

اره حرفاش خیلی اذیتم کرد. انقد بهم فشار اومد ک یه شب پیام ناشناس دادم و نوشتم چی به یکی گذشته سر حرف ...

این آدما بویی از وجدان نبردن . از خدا میخوام یه آدم با وجدان و دل پاک مثل خودت سر راهت قرار بگیره 

ولی حواستو جمع کن دیگهههه اصن آدمارو نمیشه شناخت بخدا