2777
2789

برای کسی که جمال و کمال یوسف ، شجاعت علی ، مهربانی  رضا ، مظلومیت حسین ، غربت حسن و.... رو داره

دلم برای اون کسی تنگه که همیشه به ما فکرمیکنع برامون دعا میکنه  و کاملا به احوال ما اگاهه

همونقدر که افتخار میکنم و خوشحالم که بنده خدام 

خوشحالم که شیعه امام زمانم...

و واقعا قلبم برای همچین عزیزی میتپه....

آرزومه اگه یه روز به عمرم مونده براش خدمت بکنم نوکریش بکنم فقط نظری بهم بکنه و عاقبت بخیر بشم...

خدایا منو ببخش که خوب نیستم ... اگه خوب بودم به مامانم بیشتر خدمت میکردم و لایق میشدم ... خدایا کمکم کن اخلاقم بهتر بشه 😔💕

#دلنوشته‍ برای امام زمان عج

۲۵/ ۷ / ۱۴۰۴

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

کاش منم اعتقاد داشتم

کم کم همه چیم رفت

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد بار اگر توبه شکستی باز آ....

نمیتونم 

همش میگم از کجا معلوم راست باشه 

تث همه چی شک دارم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

نمیتونم همش میگم از کجا معلوم راست باشه تث همه چی شک دارم

نیت کن خدا بهت نشون میده 

به من کلی معجزه نشون داد تو نوجوانی

فقط رمزش اینه برای خدا یه قدم برداری برات هزار قدم برمیداره امتحان کن

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱