2777
2789
عنوان

من خیلی ذهنم عقب مونده است یاچی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست
پسره بود ازش خوشم میمد اونم چندباری هی نخ داده بود پیجش نگاه کردم دیدم خانم هارو فالو داره اونام فال ...

حق داری پس از این نظر

مگر اینکه همکار یا همکلاسیش باشن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا دوس نداری این کارو

نمیدونم واقعا هیچکس رو هم فالو نکردم برای چندتام پیجم رفته بود قبول نکردم

پسره بود ازش خوشم میمد اونم چندباری هی نخ داده بود پیجش نگاه کردم دیدم خانم هارو فالو داره اونام فالوش کردن گفتم کنسله

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی پس من خیلی بدبینمیه پسره بود ازش خوشم میمد اونم چندباری هی نخ داده بود پیجش نگاه کردم دیدم خانم ...

اینا حرفای زرد اینستاگرام،آدم وقتی تو رابطه میره تو غار که نرفته خب با بقیه هم ارتباط داره قاعدتاً،یکی دوست یکی فامیل یکی همکار،اینا خیلی طبیعی 

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
نمیدونم واقعا هیچکس رو هم فالو نکردم برای چندتام پیجم رفته بود قبول نکردمپسره بود ازش خوشم میمد اونم ...

بله  برای فرد عادی واقعا کنسله فالو کردن

ولی بین جمع همکارا خیلی عادیه و اتفاقا لازمه

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

بله برای فرد عادی واقعا کنسله فالو کردنولی بین جمع همکارا خیلی عادیه و اتفاقا لازمه

چه عجیب باید کار کنم رو خودم پس

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اینا حرفای زرد اینستاگرام،آدم وقتی تو رابطه میره تو غار که نرفته خب با بقیه هم ارتباط داره قاعدتاً،ی ...

پس باید کار کنم رو خودم واقعا 

حق داری پس از این نظرمگر اینکه همکار یا همکلاسیش باشن

اره خب همه همکارن 

یعنی تو میگی عیبه؟

پسره بود ازش خوشم میمد اونم چندباری هی نخ داده بود پیجش نگاه کردم دیدم خانم هارو فالو داره اونام فالوش کردن گفتم کنسله

یعنی الان تو مغزت اینه که غیرعادیه؟!!!!این دیگه جالیه