2777
2789
عنوان

خانوما یه دختر خوشگل چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست

اصلا 

اون زندگی برای جفتشون جهنم میشه ۴ ۵ مورد اینطوری دیدم نهایتا ۶ ماه دووم میارن خیلی همو دوست داشته باشن تا وقتی بچه دار بشن وقتی قراره بچه رو تربیت کنی با دوتا نظر مختلف نمیشه جلو رفت اخر به بن‌بست میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن میشهشوهر همه کار میشه کرد ولی خانواده وی!!

به عنوان ی دختر چادری و مذهبی 

با خانوادش که نمیخوام زندگی کنم .

مهم خودشه خانوادش در حد چندساعت میشه تحمل کرد و کنار اومد 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خیلی به دلم نشسته دختره 🥲😬

باهاش دوست باش فقط اما برای هیچکس لقمه نگیر خواهشاااا ..وقت دعواهای فرهنگی و عقیدتی فحش خور خوبی میشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

به عنوان ی دختر چادری و مذهبی با خانوادش که نمیخوام زندگی کنم .مهم خودشه خانوادش در حد چندساعت میشه ...

باریکلا گلی

میپسندم نظرت

ولی خب تو مهمونی اونا کلا بی حجاب لباس کوتاه

این سخت واسش

خییلی هم مذهبیچادری سفتتتت ها هیاتی

مث منه 🙂😂🤌💚

ما خیلی دلمون میخاد که یه پسری مثل خودمون نصیبمون بشه 

ولی اگر پسر غیر مذهبی که موقعیت خوب و اخلاق خوب داشته باشه اوکی هستیم 

تغییرش میدیم 

بنظرم اول با دختره صحبت کن ببین همچین پسزی رو قبول میکنه یا نه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

فردا میبرمش کافه 😒😬🙃

خواهشاً نندازش تو چاه ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مث منه 🙂😂🤌💚ما خیلی دلمون میخاد که یه پسری مثل خودمون نصیبمون بشه ولی اگر پسر غیر مذهبی که موقعیت ...

فردا دعوتش کردم کافه حرف بزنم

منم هیاتی هستم ولی تیپ عادی باز😅

ببینم چی میشه خواستی میگم بهتون

اصلا شاید بگه تو با پسرعموت چ کار داری😂

عزیزم تجربه نشون داده نمیشه خورد میشی بخدا

اخلاقش عالیه بهم علاقه داره مهربونه زیاد 

خانوادش خیلی دوستم دارن 

منم موقعیت خودم خانوادم پایینه و سخت باید یجوری نجات بدم خودمو

اخلاقش عالیه بهم علاقه داره مهربونه زیاد خانوادش خیلی دوستم دارن منم موقعیت خودم خانوادم پایینه و سخ ...

اینم طرف ما وضعش عالی 

و من معرفی کنم قبولم داره

دختره متوسط..

بنظرت یکم باز بشه ممکن مثلا فقط چادر بذاره کنار