2777
2789
عنوان

خانوما یه دختر خوشگل چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست

نه متاسفانه اصلا این دو نفر مناسب هم نیستن

خانواده پسر فردا روز میخواد بره مراسم مختلط خب عروس نمیتونه بره میشه دردسر

پسر چون تو اون جو بوده میخواد بره میشه دوتا دردسر

این فقط یه مدلش بود

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چ بدبینی عزیزم

من خوشبینی نمی‌بینم تو ازدواج یه آدم بشدت مذهبی با آدم بشدتت لاقید ...اطرافم بوده هر روز جنگ و دعوا دارن و چون فامیلم نمیتونن طلاق بگیرم و دختره هر روز مسبب ازدواجشو  لعنت می‌فرسته ..شما میخوای هیزم بندازی تو زندگی دو طرف دیگه بنداز 

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز .کند همجنس  با همجنس پرواز .نگفتن کبوتر با باز کند پرواز عاشقانه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

باریکلا گلیمیپسندم نظرتولی خب تو مهمونی اونا کلا بی حجاب لباس کوتاهاین سخت واسش

بنظرم مهم نیست چندساعت هست میشه تحمل کرد بازم باید با دو طرفین صحبت بشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

فردا دعوتش کردم کافه حرف بزنممنم هیاتی هستم ولی تیپ عادی باز😅ببینم چی میشه خواستی میگم بهتوناصلا شا ...

نه اینجوری نمیگه مطمئن باش 

خوب کردی ان شاالله که خیره 💚

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اینم طرف ما وضعش عالی و من معرفی کنم قبولم دارهدختره متوسط..بنظرت یکم باز بشه ممکن مثلا فقط چادر بذا ...

با پسره صحبت کن ببین اینجور دختری باشه نظرش چیه

حیف کاش میشد واسه داداشم بگیرمش ولی یکی داره اگه زنش قبول کنه 🤭🙂‍↔️😂

عزیزممم 😂😂😂😂💚

اینم طرف ما وضعش عالی و من معرفی کنم قبولم دارهدختره متوسط..بنظرت یکم باز بشه ممکن مثلا فقط چادر بذا ...

این چه کاریه میخواید بکنید ؟!

بنظرم حتی مطرح هم نکنید . دختر مردم تو دردسر میفته . بذارید یکی مثل خودشون نصیبشون بشه. چه کاریه که شما میخوای دخترو وفق بدی .

اون دختر فقط چادر نداره که . هزارو یک اعتقاد دیگه هم داره که خونواده پسره احتمالا بهش معتقد نیستن. چرا فکر میکنید چادر بذاره کنار حله؟

بعدش حتما باید حجابو یکم شل بگیره،  یکمم برقصه تو مراسم جلوی مردا ...

بازم خود دانید

این چه کاریه میخواید بکنید ؟!بنظرم حتی مطرح هم نکنید . دختر مردم تو دردسر میفته . بذارید یکی مثل خود ...

فردا می‌خوام حرف بزنم باهاش

زوری که نیست...همه چیز میگم

و آشنا میکنم

حیف از دست بره🙄😬