2777
2789
خوشبحالت😔🥺

ذکر ۵۱۱۰یاخالق رو برا این ک ماسک نزاری چندبار بخون بینظیرع

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم میزنم چن ساله سعی کردم بهش اعتماد به نفس بدم ورداره ولی برنمیداره 

با اینکه اصن زشت نیسا فقط اعتماد به نفس نداره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من دوستم میزنم چن ساله سعی کردم بهش اعتماد به نفس بدم ورداره ولی برنمیداره با اینکه اصن زشت نیسا فقط ...

چ کنبمم

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

دندون که چاره داره خب قسطی و لاغری هم جوانه گندم باشیر بخور و معجون و. ...خرما و برو طب اسلامی میگه ...

خوردم چاقم شدم ولی باز دوباره لاغرشدم الان بخورم چاق میشم ولی دیگ خسته شدم کلی گرفتاری دارم درس دارم و..

چ کنبمم

چی بگم منکه کم آوردم دیگه نمیگم بهش اذیت نشه 🥲

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

منم میزدم ولی از وقتی قرص اعصاب میخورم دیگه اینطوری نیستم 

با اجازه استارتر ممنون میشم و دعا میکنم به نیتتون اگر لطف کنید برید تاپیکم راهنماییم کنین واقعا لطف بزرگی در حقم میکنین

مرد هستم 

چی بگم منکه کم آوردم دیگه نمیگم بهش اذیت نشه 🥲

اره وقتی بگی واقعا ناراحت مبشه ادم ‌‌...ولی من مشاوره ۵ جلسه رفتم دیگ ماسک نمیردم الان خیلی وقته نرفتم دوباره میزنم

منم میزدم ولی از وقتی قرص اعصاب میخورم دیگه اینطوری نیستم با اجازه استارتر ممنون میشم و دعا میکنم به ...

چرا مبزدی

اره وقتی بگی واقعا ناراحت مبشه ادم ‌‌...ولی من مشاوره ۵ جلسه رفتم دیگ ماسک نمیردم الان خیلی وقته نرف ...

بیخیال بردار عزیزم باور کن مردم اونقدری به ما توجه نمیکنن که ما فکرش رو میکنیم 

اصن مردم مهم میس براش ما چه شکلی هستیم 

الان با ماسک مداوم زدن به ریه هات آسیب میزنی فقط 

اونم به خاطر چی.. حرف  و نظر مردم