2777
2789
خدا لعنت کنه داییمو همش مسخرم می‌کنه اعتماد به نفسمو گرفته کلا

من یکی از اقوام بچه بودم همش مسخره میکرد بااینکه طوری نبودم چون باحجاب بودم مسخره میورد من نوجون بودم بابام بهم احترام نمیذاشت هیجوقت تو عمرش ازم تعریف نکن من همش دوست داشتم بابام یه چیزی بکه گاهی مسخره هم میکرد .... و همه فامیل التماس بابام کردم دندونام ارتو کنه نکرد... الان خودم رفتم میگع جراحی فک هم میخواد ‌... موفعی ک رفتم دانشگاه همه دخترا میگفتن چقد چشات خوشگله چقد بینیت قشنگه اصلا باورم نمیشد ازمن تعزیف میکنن چون هیجکس ازم تعریف نمیورد بابام برامون لباس نمیخرید بالباسای کهنع و زشت میکشتیم و زشت میشدیم ...

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

فک میکردم زشتم حس بدی میگرفتم فک میکردم تیک عصبی داره صورتم کج و کلم شبیه دیوونه هام همه جور فکری می ...

اره منم فکرمبکنم وحشتناکم ... ولی اصلا طوری نیستم هرکی میبنم میگه خوشگلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید اگه زمان قدیم بود آدم زشت میبود راه چاره ای نداشت

الان به لطف جراح های زیبایی ک دیگ زشتی اصلا معنی نداره بنظرم‌کار کن پول جم کن هرجایی از صورتت ک نیاز به اصلاح داره و از نظر خودت زیبا نیست رو اصلاح کن

روز عقدیم بد ارایشم کردن وحشتناک بود یه خانمه تو راه رفتن بودم گفت چه زشته با یه بچه ای واقعا مردم و ...

اصلا ما حق نداریم در مورد چهره کسی اظهار نظر کنیم مگه چهره و هیکل دست خود آدمه

توام به نظرم به حرفی که زده شده توجهی نکن عزیزم

خودتو ناراحت نکن

و حس زشت بودنم نکن

قطعا به چشم کسی که دلش بخواد تو رو زیبا ببینه خیلی قشنگی

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

اصلا ما حق نداریم در مورد چهره کسی اظهار نظر کنیم مگه چهره و هیکل دست خود آدمهتوام به نظرم به حرفی ک ...

مرسی❤