2777
2789
عنوان

شوهرم تو خرید لوازم خونه خسیس هست

590 بازدید | 33 پست

وضعش بد نیست و دستش به دهنش میرسه ولی تو این یکسال و نیم که عروسی کردیم یکبار خونه رو پر و پیمون نکرده درسته بیشتر مامانم اصرار میکنه بریم اونجا ولی نباید خونه مون ول کنه که من بیشتر خونه بابام هستم این اصلا زورش میاد بیشتر وقتا میگه ندارم اون شبایی که خونمون هستیم همش غذاهای ساده کوکو و عدسی و این چیزا درست میکنم  بخاطر خرید خونه دستش خالی شده ولی من خونه بابام همیشه از نظر خوراکی تامین بود هیچوقت به ما نمیگفت ندارم حتی میرفت نسیه میکرد میاورد بعد پولش میداد ولی این اصلا 

الان بهش بگی برو طلا بگیریم میره پول جور میکنه میگیره ولی خوراکی نه چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار خواهرم این تاپیکو زده

اونم همش یا خونه ما بود یا مادرشوهرش حتی نون نداشتن از مادرشوهرش میگرفت عادت کرد شوهرش

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اسی جونم دیگه نرو خونه مادرت وگرنه شوهرت عادت میکنه بذار خرج کنه الان خودت تنهایی فردا بچهات چی

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من یه سال دارم ازت الان که شوهرت خسیس از آب درآمده میتونی به من راهنمایی کنی که وقتی می‌خوایم با یه ...

ببین گلم میرید بیرون مثلا حواسش باشه خسته شدی اینجا بریم کافه یه چیزی بخوریم خستگیت در بره، بعضی مردا حتی یه اب معدنی نمیخرن برات 

به کادو ها، رستوران ها، تنقلات و.. که میخره دقت کن،  نه فقط برای خودت برای همه دقت کن چجوری خرج میکنه.

ببین مامان باباش تو خونه چطوری هستن برای چی هزینه میکنن برای چی هزینه نمیکنن، مثلا مامانش لباسش کهنه هست یا نه، لوازم خونه شون خراب شده یا نه و...

باید یکم تیز باشی

ببین گلم میرید بیرون مثلا حواسش باشه خسته شدی اینجا بریم کافه یه چیزی بخوریم خستگیت در بره، بعضی مرد ...

آخه اینا رو که میگی بعد عقد میتونی بری خونه شون و ببینی و نه قبل عقد 

بعد عقد دیگه فایده نداره دیگه اسمش اومده تو شناسنامه و باید دادخواست طلاق بدی 

آخه اینا رو که میگی بعد عقد میتونی بری خونه شون و ببینی و نه قبل عقد بعد عقد دیگه فایده نداره دیگه ا ...

ن گلم شما تومدتی که باهاش آشنا میشی هرروز صحبت میکنی، مثلا ماشین خریده برای همکاراش میخاد شیرینی بخره میره شیرینی خوب میخره، معمولی یا همش نق دو کیلو شیرینی رو میزنه 

تولد مامان و خواهر و.. هست براشون چی کادو میخره

بالاخره عکس های خانوادش و خونه شون رو میبینید،  با خانواده اش صبحت میکنید  و...

اگه توی آشنایی این چیزا رو صحبت نمیکنید پس چی میگید