2777
2789
عنوان

شوهرم تو خرید لوازم خونه خسیس هست

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 33 پست
داداشش از خودش کوچکتر هست و قبلاً سر کار نمی‌رفت ولی الان کار داره و خودش درآمد داره پدرش هم بیمار ه ...

ببین عزیزم چه خوب که پشت خانوادش هست این خیلی خوبه ولی حتما در نظر بگیر همیشه همین خواهد بود برای خانواده اش خرج خواهد کرد. با اینکه من خوشم میاد از این اخلاق ولی بعضی خانم ها تحملش رو ندارن 

ببین عزیزم چه خوب که پشت خانوادش هست این خیلی خوبه ولی حتما در نظر بگیر همیشه همین خواهد بود برای خا ...

من و زندگی من و بچه من رو باید تامین کنه پس انداز برای آینده بزاره و بعد اگر خواست بره خانواده خودش کمک کنه و بابت این موضوع صحبت کردیم 

اوایل می‌گفت که زن رو میشه پیدا کرد بچه رو میشه پیدا کرد ولی پدر مادر تک هستن و جایگزین پذیر نیستند بعد از چند وقت اومد بهم گفت که من و شما با هم ازدواج کنیم شما از من انتظار داری که من ازت حمایت کنم مثلاً اگر خانواده من به شما چیزی بگن شما انتظار داری که من ازت حمایت کنم بعد من گفتم که خب شما چیکار میکنید اون گفت که من از شما در برابر پدر و مادرم حمایت میکنم و نمی‌زارم کسی بهت چیزی بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش پژو پارس داره یه معلم دیگه هم می‌گفت که این آقا وضعش خوبه یعنی به من همکارش تعریف میکرد که نگاه ...

عزیزم بهتر نبود برای مشکلت تایپیک میزدی و تایپیک منو خراب نمیکردی