2777
2789
عنوان

شوهرم تو خرید لوازم خونه خسیس هست

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 33 پست
ن گلم شما تومدتی که باهاش آشنا میشی هرروز صحبت میکنی، مثلا ماشین خریده برای همکاراش میخاد شیرینی بخر ...

می‌گفت که من سال ۹۸ صد میلیون پول دادم داداشم رفته فکر و دندونش رو عمل کرده 

یه دویست و شش برای داداشم خریدم 

تو خرج خونه به پدرم کمک میکنم 

من بهش گفتم که ماشین ۲۰۷ می‌خوام گفت باشه هر وقت عقد کردیم میخرم 

می‌گفت که من سال ۹۸ صد میلیون پول دادم داداشم رفته فکر و دندونش رو عمل کرده یه دویست و شش برای داداش ...

چند سالشه؟ چه کاره هست؟

چطور شده باباش و داداشش نمیتونن پول دربیارن انوقت ایشون اینهمه پول داره؟

یه جای کار میلنگه من باشم حرف هاشو باور‌نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته هر روز میری خونه مامانت اونم عادت کردهخذج خونه اش کم باشه

منم خواستم همینو بگم شما زحمتش رو کشیدی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
می‌گفت که من سال ۹۸ صد میلیون پول دادم داداشم رفته فکر و دندونش رو عمل کرده یه دویست و شش برای داداش ...

اینا که گفته بیشتر زنگ خطره! چی از خودش دارع که انقد به خانواده بذل و بخشش کرده؟

سی دو ساله هست معلم کنکور هست

نمیدونم والله فکر نمیکردم انقدری  درامد داشته باشن.

کسی که ۲۰۶ کادو میده قطعا خودش حداقل ماشین ۲ میلیاردی و خونه داره

وگرنه یا ولخرج هست و به درد نمیخوره یا دروغ میگه میخاد خودی نشون بده 

اینا که گفته بیشتر زنگ خطره! چی از خودش دارع که انقد به خانواده بذل و بخشش کرده؟

از خودش خونه و طلا و ماشین داره 

که الان طلا و خونه رو فروخته وام برداشته و داره قسط میده و فکر کنم با پولش رفته یه مغازه خریده 

حتما خونه پدر مادرش اینطوری یاد گرفته ک نخوره پول جمع کنه منم یه آدم خیلی پولدار دیدم نصف شهرمون مال اوناست ولی غذا های ساده میخورن واسه خوردن کم خرجن ولی کلی ملک و املاک دارن سر تا پا زنش طلاست  واقعا تصورشم سخته آدم اینقدر به خودش سختی بده ک چی اینا خسیس واقعی ان 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

کم کم عادتش بده یهویی نمیتونی 

مثلا بگو مامانم اینارو دعوت کردم شام غذا مجلل باید بدیم ریخت و پاشکن 

مثلا عدسی درست میکنی پر ملات درست کن 

یا کوکو با مخلفات زیاد پاش باشه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نمیدونم والله فکر نمیکردم انقدری درامد داشته باشن.کسی که ۲۰۶ کادو میده قطعا خودش حداقل ماشین ۲ میلی ...

خودش پژو پارس داره 

یه معلم دیگه هم می‌گفت که این آقا وضعش خوبه یعنی به من همکارش تعریف میکرد که نگاه نکن فلانی به لباس ساده تنش می‌کنه میاد سر کار فلانی تو فارکس کار می‌کنه و کلی پول در میاره همین چند وقت پیش یه مغازه خریده برای خودش نه میلیارد 

خودش هم یه بار می‌گفت که من الان یک میلیارد بدهکاری دارم 

آخه از سن کم گفته کار میکردم گفته من تو آهن فروشی مصالح ساختمانی سوپر مارکت تو کار های شهر داری که سند خونه و ملک میگیرن من کارهای اداری مردم رو انجام میدادم و براشون سند می‌گرفتم  تو مکانیکی کار میکرد تو شیرینی پزی هم کار کرده  بعدا معلم شدم و الان هم که تدریس میکنم 

خودش پژو پارس داره یه معلم دیگه هم می‌گفت که این آقا وضعش خوبه یعنی به من همکارش تعریف میکرد که نگاه ...

نمیشه نظری داد باید از نزدیک ببنید صحبت کنید و...

قطعا کسی که فارکس و... میدونه توی این شرایط همه پولش رو میده طلا نه اینکه طلا بفروشه 

قسمت مهمش میدونی چیه؟ تحمل اینو داری همش برای باباش ماشین بخره، برای داداشش موتور بخره، برای مامانش طلا بخره،  برای خواهرش خونه بخره و...

این اخلاق نمیگم بده ولی هرکسی نمیتونه تحمل کنه 

نمیشه نظری داد باید از نزدیک ببنید صحبت کنید و...قطعا کسی که فارکس و... میدونه توی این شرایط همه پول ...

داداشش از خودش کوچکتر هست و قبلاً سر کار نمی‌رفت ولی الان کار داره و خودش درآمد داره 

پدرش هم بیمار هست و نمیتونه زیاد کار کنه و گفته که ماهانه به هزینه ای رو کمک می‌کنه نه اینکه کل خرج زندگی پدرش رو بده 

خواهرش هم که زندگیش جدا هست 

چند وقت پیش لباس شویی مادرش خراب شده بود بعد از سه روز برای مادرش لباس شویی جدید خرید 

طلا رو الان نفروخته اردیبهشت فروخته