2777
2789
عنوان

بنظرتون مادر بودن به شیر دادنه

118 بازدید | 26 پست

پسرم دوماهشه از اول کمکی شیرخشک دادم شیرم کم بود الان دیگه سینمو نمیگیره خیلی خیلی ناراحتم وعذاب وجدان دارم چیکارکنم دوباره سینمو بگیره؟

پسراولم نارس بود شیشه نمیگرفت شیرمم کم بود شیرخشک با سرنگ میدادم خیلی اذیت شدم

تاالان برای پسرم هیچی کم نذاشتیم .

همیشه بهترین هارو از همه چیز براش فراهم کردیم.

خواهرشوهرم همیشه میگه لازم نیس انقد به این بچه ها برسین وهمه چیزو براشون فراهم کنین از رو حسودی 😑😑😑 هر وقت چیزی گرفتیم دعوا راه انداخته�🫠

خلاصه آلان بخاطر شیرخشک خیلی ناراحتم چیکار کنم دوباره سینمو بگیره دلمم نمیاد گشنگی بکشه .

وچیکار کنم شیرم زیاد بشه

الان ربط خواهرشوهر این وسط چی بوده

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

نه دیگه وقتی شیر نداری چیکار کنی 

بعضیا هستن اصلا عمدا شیر نمیدن،به هر دلیلی دوست ندارن 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این چه حرفیه

ولی حتما حتما به پیج آی بانو تو اینستا سر بزن سایت هم دارن.یه محصول دارن به اسم سرمام قول بهت میدم شیرت سر ریز کنه.خودت برو بخون هم‌ مشاوره دارن هم تجربه دیگران هست میتونی بخونی

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
الان ربط خواهرشوهر این وسط چی بوده

دلم پر بود ازش . 😂 دیروز تو قبرستون دید لباس نو تنه پسرمه گف اینارو چند خریدی گفتم انقد گف اوو چقد زیاد اصلا نمی ارزن منکه باورم نمیشه  بعد رفت توقیافه ورفت  

من اصلاً این طوری فکر نمی‌کنم

از نظر تغذیه همه مواد مغذی باید تأمین بشه، شیر خشک باشه یا مادر

اگه مادرم به من شیر خودشو نمی‌داد هیچ ناراحت نمی‌شدم ازش، نمی‌دونم چرا بعضیا انقدر حساسن رو این قضیه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

من خودم شیر ندادم شیر خشک قوطی خدا تومن دارم میدم و راضیم 

کی گفته مادر بودن ینی حتما باید شیر بدی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

نه عزیزم این چه حرفیهولی حتما حتما به پیج آی بانو تو اینستا سر بزن سایت هم دارن.یه محصول دارن به اسم ...

ممنون عزیزم الان نسبت به اوایل شیرم بهتره اما نمیگیره دیگه

بیشتر دلیل زیاد شدن شیر میک زدن بچست،آدم وقتی بچه کوچک میاره بعضیا حرف مفت میزنن شما اهمیت نده،من خودم بچم یکسال اول شیر خودمو خورد بعدش مریض شدم شیرم خشک شد مجبور شدم شیرخشک بدم اصلا غصه نخور عزیزم 

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

من خودم شیر ندادم شیر خشک قوطی خدا تومن دارم میدم و راضیم کی گفته مادر بودن ینی حتما باید شیر بدی

همش میگم من مادر بدی ام شاید آه استقامت میکردم و زود شیرخشک نمی‌دادم شیرم زیاد میشد