2777
2789
عنوان

بنظرتون مادر بودن به شیر دادنه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست
ممنون عزیزم الان نسبت به اوایل شیرم بهتره اما نمیگیره دیگه

سعی ات رو بکن وای اصلا عذاب وجدان نگیر میدونم شیر دادن واسه خود مادر هم از نظرروانی خیلی خوبه ولی دیگه شده 

به حرف هیچ کس هم اهمیت نده

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

منم مث شما خیلی دوس داشتم ب بچه هام شیر بدم. 

اولی کلا سینه نگرفت، خیلییی تلاش کردم،شیرم خیلی داشتم ولی نگرفت. 

دومی هم 50 روز خورد، ولی شیرم کم بود، دکتر گفت کمکی بده،اصلا با شیر خودم وزن نمیگرفت. الرژی هم داشت، رژیم هم میگرفتم،دکتر گفت اصلا شیرت برا بچت فایده نداره، بعد 50 روز کلا سینه نگرفت. 

درکت میکنم، ولی همینکه ب فکری معلومه چ مامان خوبی هستی. 

حرف هیچکسو گوش نده، بچه رو هم اذیت نکن. 

تو قطعا بهترین مادر دنیایی😍

الهی سرافرازی بچه هات و ببینی و ذوق کنی براشون هنیشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگم من مادر بدی ام شاید آه استقامت میکردم و زود شیرخشک نمی‌دادم شیرم زیاد میشد

بیخیال بابا 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

زیادبچه اذیت نکن بزارکشنش بشه ببین میگیره اگه نگرفت ولش کن براافزایش شیرم دلستروآب ماهیچه وآبگوشت وا ...

خیلی شیرافزا خوردم. قوری قوری زیره دم میکنم  پودر شیرافزا قطره شیرافزا اب هیچ شیربادام وابگوشتم زیاد میخورم  انقد که از بعد زایمان چاق شدم اما خیلی تاثیری نداشت 

منم مث شما خیلی دوس داشتم ب بچه هام شیر بدم. اولی کلا سینه نگرفت، خیلییی تلاش کردم،شیرم خیلی داشتم و ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم .

همسن خواهرشوهرم نصفه منه انقدم س.ی.نه هاش کوچیکه اما انقد شیر داره جوری که ظرف یبار مصرف پر میشه از شیرش وقتی بچش شیر میخوره از اون یکی اونقد میاد

شایدچون بچت زیادسینه نگرفته بامکیدنه که شیرزیادمیشه

خب چیکار کنم دوباره بگیره .

شیشه شیرش اونت.و شیشه دیگش دکتر بروان.  بااونت که میخورد سینمم میخورد اما ازوقتی دکتر بروان میدم دیگه نمیخوره

ممنون عزیزم انشالله شما هم .همسن خواهرشوهرم نصفه منه انقدم س.ی.نه هاش کوچیکه اما انقد شیر داره جوری ...

اصلا مقایسه نکن. 

روحیه ی خودت خراب میشه. 

چون همه مث هم نیستن. 

اگرم اونا چیزی گفتن، بگو همه بچه ها مث هم نیستن، منم کم نمی‌ذارم براش. 

من خودم شیر ندادم شیر خشک قوطی خدا تومن دارم میدم و راضیم کی گفته مادر بودن ینی حتما باید شیر بدی

اره شیرخشک هفته ایی چندتا لازمه  من میترسم یهو بااین اوضاع ج ن گ بشه شیر گیر نیاد