2777
2789
عنوان

دختر عمم پسر دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 49 پست
ی چیزی گفته ولش کن

از حرفش ناراحت شدم.اینهمه سختی بکشی ۹ماه بچه رو‌تو شکمت نگه داری،جر بخوری بدنیا بیاریش بعدم کلی اذیتت کنه آخرم اینجور آدما بگن پسرت نوکر دختر منه.خیر،پسر من آقاست و نوکر کسی نیست

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

جو گیر شده ی عده هستن این جمله ی به تو چه ربطی داره دستشونه همه جا میگنشطرف میگفت داداشم داره میمیره ...

وااای،عجب آدمایی😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اونایی که روی جنسیت خاص گیرن دیدشون به بچه دید حمال گونس

آره،مهم تر از بدنیا آوردن بچه تربیت کردنشه.مهم اینه اگه پسر داشتی یادش بدی چجور با زن و بچش رفتار کنه،با پدر و مادرش چطور باید رفتار کنه.تربیتش مهمه

از حرفش ناراحت شدم.اینهمه سختی بکشی ۹ماه بچه رو‌تو شکمت نگه داری،جر بخوری بدنیا بیاریش بعدم کلی اذیت ...

حرفش ک زشت بوده ولی ب خودت نگیر

والا مردهای الان کسی نوکر نیست 

شما هم اصول خودتو پیش ببر جوابشم ک دادی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

از حرفش ناراحت شدم.اینهمه سختی بکشی ۹ماه بچه رو‌تو شکمت نگه داری،جر بخوری بدنیا بیاریش بعدم کلی اذیت ...

از حسادته حرفاش تو چرا بهم میریزی؟! فقط میخندیدی بهش.

یه تار موی گندیده پسرامو با دنیا عوض نمیکنم حسودا بذار گوه خوری کنن 

🤍🌱
این مدل بی شخصیت ها تو اینستا هم زیادن .دخترشما التماس پسر مارو میکنه ،پسر شما نوکر دختر ماست .اراجی ...

آره والا.بجای اینکه به دختراشون یاد بدن که چطوری زندگی رو خوب بچرخونن با این دید تربیتشون میکنن که پسر مردم نوکر شماس

حرفش ک زشت بوده ولی ب خودت نگیروالا مردهای الان کسی نوکر نیست شما هم اصول خودتو پیش ببر جوابشم ک داد ...

آره والا،نه زن نوکر مرده،نه مرد نوکر زن.اصلا نمیدونم این حرفارو از کجاشون درمیارن.اسمش زندگی مشترکه باید با احترام و عشق باهم بسازنش

خب عزیز من اگ بخواد با نگاه خودش هم به جنسیت دختر نگاه کنه، دختر هم میشه کارخونه جوجه‌کشی و حمال مادرشوهر😵‍💫😵‍💫

حق داری

دوستت عقده ایه

چرا نمیره تعیین جنسیت آخه

همیطو فرت و فرت بچه میاره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

آره والا،نه زن نوکر مرده،نه مرد نوکر زن.اصلا نمیدونم این حرفارو از کجاشون درمیارن.اسمش زندگی مشترکه ...

بعدشم ولش کن. اون خودش باید عقلش برسه ک این چرت و پرتها رو نگه، حالا ک گفته، بدون خیلی ادم بی عقلیه. طفلی دختراش ک اداب صحبت کردن رو باید از کی یاد بگیرن.

آره والا،نه زن نوکر مرده،نه مرد نوکر زن.اصلا نمیدونم این حرفارو از کجاشون درمیارن.اسمش زندگی مشترکه ...

همین حرفت دست کمی از حرف ایشون نداشت

شما الان نوکر همسرتی!؟!؟؟!

درضمن خیلی زشت صحبت میکنی درهرصورت چه دختر چه پسر شما مادری همین طرز صحبتت مشخصه تربیت بچه هات چی میشه

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

خب عزیز من اگ بخواد با نگاه خودش هم به جنسیت دختر نگاه کنه، دختر هم میشه کارخونه جوجه‌کشی و حمال ماد ...

آره والا بنده خدا زنا هم تو زندگی مسئولییت هایی رو دوششونه خب.بچه داری و خونه داری و آشپزی و شوهر داری و...اینا هم کار سختیه