2777
2789
عنوان

دختر عمم پسر دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 49 پست

زن داداش بزرگه من دوتا پسر داره همیشه میگفت دختر اگ داشته باشم خوبه 

عروس کوچیکه مون میگفت ناراحت نباش جاری من زحمت میکشم دختر بزرگ میکنم میدم ب پسرت ک پیری دختر داشته باشی 

نوکر و حمال چیه 😐

حق داریدوستت عقده ایهچرا نمیره تعیین جنسیت آخههمیطو فرت و فرت بچه میاره

رفته جواب نگرفته.دختر عممه نه دوستم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تنها هدفش از بچه دار شدن اینه ک پسر دار شه؟اون۴تا دخترو برای این اورده؟چی بگم والا🚶🏼‍♀️

خیلیا اینجورن

یکی عمه هام ۴تا پسر اورد به امید دختر تا پنجمی دختر شد

ولی یکی خاله هام۶تا دختر اورد به امید پسر نشد🥲

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
همین حرفت دست کمی از حرف ایشون نداشتشما الان نوکر همسرتی!؟!؟؟!درضمن خیلی زشت صحبت میکنی درهرصورت چه ...

وای خداااااا...چرا نسل شماها منقرض نمیشه؟؟سواد نداری؟میگم تو زندگی زن و شوهر هیچکدوم نوکر هم نیستن.این اراجیفا چیه میگی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

آره والا،نه زن نوکر مرده،نه مرد نوکر زن.اصلا نمیدونم این حرفارو از کجاشون درمیارن.اسمش زندگی مشترکه ...

بچه مریض و مشکل دار نداشته که بدونه باید روزی هزار بار خداروشکر کنه دختراش سالمن یه پسر داشت مریض خوب بود امان از جهل بشر دو تا پا که فقط نوک دماغشو میبینه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
بچه مریض و مشکل دار نداشته که بدونه باید روزی هزار بار خداروشکر کنه دختراش سالمن یه پسر داشت مریض خو ...

دقیقا.جنسیت بچه مهم نیست.مهم اینه سالم باشه

امیدوارم متوجه اشتباهش شده باشه میدونی خواسته خودشو با این حرف آروم کنه امیدوارم خدا بهش آرامش بده و به بلوغ مادرانه برسه و راضی باشه به رضای خدا 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهار سال پیش داییم مارو دعوت کرد

رفتیم پسر داییم و زنشم اونجا بودند

بعده شنیدم پشت سر پسرم گفتن خیلی شیطونه و فلانه و مثل شمر میمونه

پشت سر پسر ۳ ساله !!!!!!!

منم زنگ زدم زنش گفتم انشالله خدا یه پسر شمر و شیطون لنگه پسر من بهتون بده که تو حسرتش نمونید و لازم نباشه ۱ سال با شوهرت رژیم پسرزایی بگیری

( خودش ۲ تا دختر دارن و اروزی پسر دارند)

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

چهار سال پیش داییم مارو دعوت کردرفتیم پسر داییم و زنشم اونجا بودندبعده شنیدم پشت سر پسرم گفتن خیلی ش ...

واااای 🤭چی جواب داد؟؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااای 🤭چی جواب داد؟؟

گفت نگفتم

من گفتم اگر یک نفر برام تعریف میکرد میگفتم دروغ میگه

ولی هر جا نشستی گفتی

اخه من ۴ سال بود پامو خونش نزاشته بودم

گفتم اگر پسرم ضرری بهت رسونده بلایی سرتون اورده خونت رو خراب کرده بچه اتو زده فحشت داده ، یه چیزی

من ۴ سالع اصلا خونت اومدم ؟ حرفی پشتت زدم ؟

با ۳۰ سال سن نشستی پشت سر بچه ۳ ساله حرف زدی ؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

عقده ای شده ولش کن

بچه آدم بامعرفت باشه دخترپسر چه فرقی میکنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋