2777
2789
درسای خودش چیه میشه بگید؟

یه هوش و استعداد تحلیلی داره یه علوم تربیتی که یه بخشی از کتاب قرائتیه اگر اشتباه نکنم سرچ کنی بهت اسم کتاب و اینکه چه فصلیه رو میگه من خودم امسال دوتاشو هفتاد زدم قبول شدم ولی انصراف دادم تا ۴۰ درصد رو نخونده میتونی بزنی من جمعا ۴ روز براش خوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انسانیم میای باهم شروع کنیم ؟

منم انسانیم یه گروه تو تلگرام بزنیم با هم بخونیم همگی

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بله که میشه همچیز بستگی به خودت داره  به شرطی که هرچی زودتر شروع کنی خواب و گوشی و اخبار وحواشی و.... رو بزاری 

درکنار درس خوندنت  استراحت روحی وجسمانی هم داشته باش وبا هرشرایطی درستو بخون  استمرار داشته باشه خسته شدی  نگران نباش واسه همه هس تو حالتو خوب کن شده یکروزه دوروزه  بعدش  ولی دوباره بشین پای کتابت  

نهایی ها هم خیلی مهمه   پس شب امتحان نزار از الان بزار تو برنامت 

فرهنیگان هم واسه هوش و هم واسه تعلیم خوب تستی  کار کن 

از الان جدی شروع کنی سالی دیگه این موقع داری تاپیک دانشگاه چی بپوشم وچی ببرم میزنی مطمئن باش 

بچه های مدرسمون سال دوزادهمشون قبول شدن البته پشت کنکوری هم دوستام  قبول شدن   و الان همه دانشگاهاشون شروع شده دارن میرن و عکساشو دارن میفرستن واسم 😃😻

و خلاصه که مطمئن باش میشه فقط نیاز به یک تصمیم وعزم جدی دار ه  ...  بسم الله ......

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

یه هوش و استعداد تحلیلی داره یه علوم تربیتی که یه بخشی از کتاب قرائتیه اگر اشتباه نکنم سرچ کنی بهت ا ...

آره منم نخونده ۳۵ زدم  دوستم نخونده ۵۰ زد 

ببین اگر خونده بشه ۹۰ ۸۰ هم میشه زد 

علوم آزمایشگاهی فک کنم بشه ولی شهر ما کلا یکنفر دبیر زیست برمیداره

میتونی ماده ۲۸ بری اگر هدف معلمیه شیمی و زیست و زمین و کلن هرچی مربوط به تجربیه بزن اون راه رو تست کن اگر نشد ازمون فرهنگیان سخت نیست فقط تراز کنکور تجربیت باید حدود ۷۰۰۰ بشه که شانسی داشته باشی 

بله که میشه همچیز بستگی به خودت داره به شرطی که هرچی زودتر شروع کنی خواب و گوشی و اخبار وحواشی و... ...

اخه من دانشجو ام الان و  چهار سال از درس دور بودم از ساعت ۸ تا ۲ سرکلاس هر روز تا بیام خونه و استراحت میشه ۶  بنظرت میشه واقعا توی این تایم فرهنگیان شهر خودم قبول شم ؟

فقط با رشتم میشه دبیر زیست شد شیمی نمیشه

میتونی ازمون اموزش پرورش رو شرکت کنی در عین حال زیست شناسی رو خوب بخون اگر خواستی کنکور تجربی بدی یه زیست ۶۰ درصد بزنی ترازت به حد نصاب و بیشتر میرسه دو سه ماهی هم باید برای نهایی ها زمان بزاری حدودا از بعد عید تا خرداد همین

اخه من دانشجو ام الان و چهار سال از درس دور بودم از ساعت ۸ تا ۲ سرکلاس هر روز تا بیام خونه و استراح ...

آره دانشجو هم بوده قبول شدن  اونم دندانپزشکی البته  ترم آخر رو فکنم چون با امتحانا و.. تداخل داره باید مرخصی بگیری  اونم مرخصی گرف چون کلاسای دانشگاه خسته کننده و وقت گیر هس اما بازم بستگی به خودت داره که از ذره ذره وقتی که تو دانشگاه داری چطوری استفاده کنی