2777
2789
من با تراز ودرصدای کم هم دیدم قبول شدن عوضش تو نهایی تراز بالایی داشتن و مصاحبه رو هم عالی دادن البت ...

منی که ۴ سال پیش دیپلم گرفتم باید فقط دوازدهم ترمیم معدل کنم؟

ببخشید یه سوال داشتمبنظرتون تراز سوابق ۷۰۰۰ خوبه؟

ببخشید ندیدم پیامتون رو 🌸

بستگی به تراز کنکور ورشته داره درکل تراز نسبتا خوب ومتوسطی هس  ولی اگر هشت هزار وبالاتر باشه بهتره واینکه نهایی ها تاثیر ۶۰ درصد داره پس هرچی نمرات تون بالاتر بهتر 👍👌

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی کلن ۴ روز خوندم قبل کنکور اردیبهشت بود زمان زیادی نزاشتم نمونه سوال های ماز رو حل میکردم با جو ...

افرررین🥺

کاش منم بتونم ۷۰ بزنم

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

منی که ۴ سال پیش دیپلم گرفتم باید فقط دوازدهم ترمیم معدل کنم؟

برای پشت کنکوری های نظام جدید میدونم که ۶ درس یازدهم و۱۰ درس دوازدهم (کلش ) تاثیر داره وباید ایجاد سابقه بشه 

منم انسانیم یه گروه تو تلگرام بزنیم با هم بخونیم همگی

تلگرام نمیتونم فیل تر شکن سخته برام 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه هوش و استعداد تحلیلی داره یه علوم تربیتی که یه بخشی از کتاب قرائتیه اگر اشتباه نکنم سرچ کنی بهت ا ...

چندماه قبل کنکور خوندی؟ روزی چندساعت؟ 

من هدفم فرهنگیانه خداکنه بشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چندماه قبل کنکور خوندی؟ روزی چندساعت؟ من هدفم فرهنگیانه خداکنه بشه

من کلن ۴ روز زمان گذاشتم روزی ۴ ۵ ساعت بیشتر برای تجربی میخوندم شما هم باید روی معدل و کنکور کار کنی در اولویت اول اون رو هفته ای ۴ ساعت زمان بزاری راحت یه درصد خیلی خوب می‌زنی 

برای پشت کنکوری های نظام جدید میدونم که ۶ درس یازدهم و۱۰ درس دوازدهم (کلش ) تاثیر داره وباید ایجاد س ...

چجوری توی یک ماه هم یازدهم و هم دوازدهم امتحان بدم تداخل نداره امتحانا؟

چجوری توی یک ماه هم یازدهم و هم دوازدهم امتحان بدم تداخل نداره امتحانا؟

ما پارسال چون یازدهم تاثریش مثبت اعلام کردن دیگه ندادیم نمیدونم چطور برگزار کردن

تلگرام نمیتونم فیل تر شکن سخته برام

خب ایتا بزنین‌ لینکشم بدین 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛