2777
2789

از ما می‌پرسی 

بشین ساعت ها درس بخون ، درسنامه بخون ، تست کار کن  و تست کنکورهای سالهای قبل حل کن بی وقفه....

اگه نمرات امتحان نهایی ت خوب نیست حتما ترمیم شرکت کن ...

دروس ویژه فرهنگیان رو همراه با تست فراوان کار کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هیچی نداره از الان شروع کنی صد در صد میاری فقط روی معدلت کار کن تراز کنکور هفت هزار کافیه بیشتر ...

من ۴ ساله از درس دور بودم باید ترمیم معدل انجام بدم بنطرت میتونم چون الان دانشجوی ترم ۷ یک رشته دیگم هستم 

از ما می‌پرسی بشین ساعت ها درس بخون ، درسنامه بخون ، تست کار کن و تست کنکورهای سالهای قبل حل کن بی ...

من ۴ ساله از درس دور بودم باید ترمیم معدل انجام بدم بنطرت میتونم چون الان دانشجوی ترم ۷ یک رشته دیگم هستم 

من ۴ ساله از درس دور بودم باید ترمیم معدل انجام بدم بنطرت میتونم چون الان دانشجوی ترم ۷ یک رشته دیگم ...

مشکلی نداره ولی قبلش بگو رشته ت چیه از رشتت نمیشه با ماده ۲۸ وارد فرهنگیان شد؟

قطعا میتونی منم از فردا شروع میکنم ✨

انسانی یا تجربی؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

سعی کن بخونی

خیلی خوب بخون

خیلی سخته آدم رشته ای که دوست نداره رو بخونه و براش بره خوابگاه و بزور توی یک دانشگاه سخت گیر درس ها رو پاس کنه.

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊️بعد از هر سختی آسانی ست💫

قطعا میتونی منم از فردا شروع میکنم ✨

عزیزم من و شما همسنیم و هر دو پشت کنکوری منم از فردا میخوام جدی تر بخونم میشه با هم در ارتباط باشیم ؟ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من انسانی

منم انسانیم میای باهم شروع کنیم ؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.