2777
2789

من عروس آخرم الان یه موقعیته تو یه مجلس همو میبینم همش باهمن با من نه حرفی میزنن نه کاریم دارن نه چیزی اینم اضافه کنم من شخصیتم محبوبه بقیه آدمای اونجا دوسم دارن وارتباط میگیرن بنظرتون چیکار کنم بهس فکر نکنم 

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بهتر حوصله داری بخدا 

هر قدر ازشون دوری کنی دوستی 

اونا الان انقدر از هم حرف میبرن میارن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه فکر نکن اصلا اون صمیمی من دیدم آخرش جایی بر علیه هم میشن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بده ادم هرچیم واسش مهم نباشه ته دلش ناراحت میشه🥲

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بهتر حوصله داری بخدا هر قدر ازشون دوری کنی دوستی اونا الان انقدر از هم حرف میبرن میارن

جدی یعنی بهتره حس میکنم خبلی بی محلی میکننن سلام علیکمونم خشکه آخه

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

چقد بده ادم هرچیم واسش مهم نباشه ته دلش ناراحت میشه🥲

ناراحت میشم بعد میگم خکب طوری نیست حداقل در امانی از حرفاشون

خب توبرو پیششون حتما باید اونا بیان سمتت

نه عزیزم کلا برم پیششون حرفاشونم قطع میکننن هیچی نمیگه کاریم ندارن

ناراحت میشم بعد میگم خکب طوری نیست حداقل در امانی از حرفاشون

کاش شعور داشته باشن حرف نزنن راجبت حداقل

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

با گوشی خودت رو سرگرم کن اتفاقا هر چی بیشتر باهاشون نپری بهتره و حرف و حدیث کمتر

آره خودمو سرگرم میکنم بابقیه در حد عادی حرف میزنم 

جدی یعنی بهتره حس میکنم خبلی بی محلی میکننن سلام علیکمونم خشکه آخه

ولشون کن 

بعدا به این حرفم میرسی 

اخه کی با جاری دوست میشه ریسک داره 

هر قدرم تو خوب فرشته باشی بازم ممکنه حرف حدیث شه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️