الان فرهنگیان میخونین ؟منابعتونو میگین لطفا و اینکه چند ساعت در روز میخونیدین
پی دیگه اف از رو گوشی میخوندم
برای نهایی هم نمونه سوال و فرمول بیست
برای زبان ماجرای بیست خیلی سبز
ساعت مطالعم متغیر بود و خب متاسفانه تایم صفر هم داشتم ک بهت توصیه میکنم اصلا نداشته باشی
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
کنکور فرهنگیان زیست نداری ولی فرهنگیان خالی که نداریم تو از یه رشته دبیرستانی میخوای بری فرهنگیان مثلا فرهنگیان تجربی نمیتونه روانشناسی به انسانیا درس بده اگر معلم زیست میخوای بشی باید کنکور فرهنگیان بدی کنکور فرهنگیان همون تجربیه فقط اخرش بهت یه دفترچه فرهنگیان میدن بعدش تراز فرهنگیان و تراز کنکورت باهم ادغام میشه تراز کل بهت میده با اون میری مصاحبه بعد یه تراز کل کنکور داری یه تراز مصاحبه اینا تعیین میکنه کی قبول میشه کی رد میشه
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
کنکور فرهنگیان زیست نداری ولی فرهنگیان خالی که نداریم تو از یه رشته دبیرستانی میخوای بری فرهنگیان مث ...
پس من الان دانشجو ام وقت ندارم روی اینا کار کنم فقط میتونم میانگین ۱۰ درصد بزنم زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک رو میارم اگه هوش و تعلیم و دینی رو بالای ۵۰ بزنم و معدلم بالای ۱۹ باشه؟