2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فرهنگیان میخونین ؟منابعتونو میگین لطفا و اینکه چند ساعت در روز میخونیدین

پی دیگه اف از رو گوشی میخوندم

برای نهایی هم نمونه سوال و فرمول بیست

برای زبان ماجرای بیست خیلی سبز

ساعت مطالعم متغیر بود و خب متاسفانه تایم صفر هم داشتم ک بهت توصیه میکنم اصلا نداشته باشی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

پی دیگه اف از رو گوشی میخوندمبرای نهایی هم نمونه سوال و فرمول بیستبرای زبان ماجرای بیست خیلی سبزساعت ...

برای کنکور فرهنگیان  برای دینی و هوش و تعلیم و تربیت اسلامی چه کتابی میخوندی 

مگه کنکور فرهنگیان زیست داره ؟

کنکور فرهنگیان زیست نداری ولی فرهنگیان خالی که نداریم تو از یه رشته دبیرستانی میخوای بری فرهنگیان مثلا فرهنگیان تجربی نمیتونه روانشناسی به انسانیا درس بده اگر معلم زیست میخوای بشی باید کنکور فرهنگیان بدی کنکور فرهنگیان همون تجربیه فقط اخرش بهت یه دفترچه فرهنگیان میدن بعدش تراز فرهنگیان و تراز کنکورت باهم ادغام میشه تراز کل بهت میده با اون میری مصاحبه بعد یه تراز کل کنکور داری یه تراز مصاحبه اینا تعیین میکنه کی قبول میشه کی رد میشه

مگه کنکور فرهنگیان زیست داره ؟

کنکور فرهنگیان فقط 10 درصد قبولی هست

15 درصدش کنکور تجربیه

25 درصد مصاحبه

50 درصد تاثیر معدل

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من زدم تو نت زده بود تعلیم و تربیت اسلامی هم هست

آره فکنم کلا دفترچه فرهنگیان میشه هوش وتعلیم وتربیت معملی 

که این تعلیمه شامل دینی وکتاب قرائتی میشه 

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

کنکور فرهنگیان زیست نداری ولی فرهنگیان خالی که نداریم تو از یه رشته دبیرستانی میخوای بری فرهنگیان مث ...

پس من الان دانشجو ام  وقت ندارم روی اینا کار کنم فقط میتونم میانگین ۱۰ درصد  بزنم زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک رو  میارم اگه هوش و تعلیم و دینی رو بالای ۵۰ بزنم و معدلم بالای ۱۹ باشه؟

پس من الان دانشجو ام وقت ندارم روی اینا کار کنم فقط میتونم میانگین ۱۰ درصد بزنم زیست و شیمی و ریاض ...

نیاز نیست ریاضی فیزیک شیمی بخونی زیست رو خوب بخون ۵۰ ۶۰ بزن معدل ۱۹ باشه و هوش ۵۰ احتمال ۸۰ درصد اوکیه بقیش به عملکردت تو مصاحبه بستگی داره 

بله که میشه همچیز بستگی به خودت داره به شرطی که هرچی زودتر شروع کنی خواب و گوشی و اخبار وحواشی و... ...

ببخشید یه سوال داشتم

بنظرتون تراز سوابق ۷۰۰۰ خوبه؟

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗

پس من الان دانشجو ام وقت ندارم روی اینا کار کنم فقط میتونم میانگین ۱۰ درصد بزنم زیست و شیمی و ریاض ...

من با تراز ودرصدای کم هم دیدم قبول شدن عوضش تو نهایی تراز بالایی داشتن و مصاحبه رو هم عالی دادن 

البته بستگی به منطقه وظرفیت اونحا هم داره 👍

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌