2777
2789

از ما می‌پرسی 

بشین ساعت ها درس بخون ، درسنامه بخون ، تست کار کن  و تست کنکورهای سالهای قبل حل کن بی وقفه....

اگه نمرات امتحان نهایی ت خوب نیست حتما ترمیم شرکت کن ...

دروس ویژه فرهنگیان رو همراه با تست فراوان کار کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هیچی نداره از الان شروع کنی صد در صد میاری فقط روی معدلت کار کن تراز کنکور هفت هزار کافیه بیشتر ...

من ۴ ساله از درس دور بودم باید ترمیم معدل انجام بدم بنطرت میتونم چون الان دانشجوی ترم ۷ یک رشته دیگم هستم 

از ما می‌پرسی بشین ساعت ها درس بخون ، درسنامه بخون ، تست کار کن و تست کنکورهای سالهای قبل حل کن بی ...

من ۴ ساله از درس دور بودم باید ترمیم معدل انجام بدم بنطرت میتونم چون الان دانشجوی ترم ۷ یک رشته دیگم هستم 

من ۴ ساله از درس دور بودم باید ترمیم معدل انجام بدم بنطرت میتونم چون الان دانشجوی ترم ۷ یک رشته دیگم ...

مشکلی نداره ولی قبلش بگو رشته ت چیه از رشتت نمیشه با ماده ۲۸ وارد فرهنگیان شد؟

قطعا میتونی منم از فردا شروع میکنم ✨

انسانی یا تجربی؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

سعی کن بخونی

خیلی خوب بخون

خیلی سخته آدم رشته ای که دوست نداره رو بخونه و براش بره خوابگاه و بزور توی یک دانشگاه سخت گیر درس ها رو پاس کنه.

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊️بعد از هر سختی آسانی ست💫

قطعا میتونی منم از فردا شروع میکنم ✨

عزیزم من و شما همسنیم و هر دو پشت کنکوری منم از فردا میخوام جدی تر بخونم میشه با هم در ارتباط باشیم ؟ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من انسانی

منم انسانیم میای باهم شروع کنیم ؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.