2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم همسایه عوضی مون لخت میگرده 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 165 پست

چرا کسی ک تو خونه خودش میگرده رو ی سریا فحش دادن؟؟؟ تراس مام ب حیاط رو ب رو دید داره میان تو حیاط ما تو تراس باشیم یا کلا در تراس باز باشه از تو پذیرایی دید داریم ولی بازم ب حیاط اونا توجه نمیکنیم ک اونا معذب نباشن بخان بیان تو حیاط ی لباس پهن کنن بخان روسریو مانتو بپوشن.. اونا تو ملک خودشون هستن شما اون سمتو نگاه نکن. خیلی راحت میشه توجه نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مریضیاز چشمی در دید می زنی و چه داستان هایی برای زن همسایه می‌سازی.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیز دلمی 

بقیه پستهای منو هم بخون گلم 

سر راه پله محل رفت و امد هست اونم طبقه ای که سه واحده هست طبقات بالا هم از اونجا رد میشن نیاز به دید زدن نیست 

گفتم اون خانوم میدونه درها چشمی دارن . نگفتم ما نگاه میکنیم

حتی گفتم توضیح میده کبودیهای بدنش برای چی هست 

این یعنی رو در رو باهاش حرف زدم . 

شما چقدر خیال پردازیتون محشره که به اونجاها فکر کردید 😉

حالا اون دوتا بنده خدایی که بی صدا لایکتون کردن باحال ترن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
واحد بغلی من زنه اونطوری میگرده . البته ما به همدیگه دید نداریم. ایشون خودش سر راه پله همونطور میاد ...

شاید نگاه میکنه مرداتون نباشن 

اما در هر حال با شورت و سوتین جلو بچه هاشم خوب نیست از نظر روانشناسی چه برسه اندن تا راه پله 

پرده بزنید به نظرم.به هرحال اونا عادت کردن هرکاری هم کنید بازم همینن درست بشو نیستن

خوه ماهم پنجره هاش بزرگه و به بیرون دید داره متاسفانه نمیتونیم بعضی اوقات پوششی که دوست داریم رو بپوشیم واقعا اذیتم.

پرده هم میزارم مخصوصا روزا ولی شب ها دلم میخواد بیرون رو ببینم اذیتم.

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

بگو ایرانیت رو سقف حیاط نصب کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
واحد بغلی من زنه اونطوری میگرده . البته ما به همدیگه دید نداریم. ایشون خودش سر راه پله همونطور میاد ...

پسرهاش هم بزرگن،حداقل بخاطر اونا درست لباس بپوشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پسرهاش هم بزرگن،حداقل بخاطر اونا درست لباس بپوشه

چی بگم والا 

بقیه پستهای منو هم بخونید لطفا

فعلا که اینجا منو محکوم کردن 😅

کلا هرکس هرکاری بکنه تقصیر بقیه هست 😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اونایی که حیاط دارن هم گناه نکردن،  روبروی ما اپارتمان هست به خداوندی خدا یکی از واحدها دایم تو تراس هس،  

تو حیاط بودنی سعی میکنم توجه نکنم بهش ولی برمیگرده ازون بالا سلام علیک

ب همه چی کار داره ازمدیتیشین کردنم تو حیاط گرفته تا...