2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم همسایه عوضی مون لخت میگرده 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 9478 بازدید | 165 پست
توی فرهنگ ایران چیزی هست ب اسم حیا

بله اماطبق قانون اوناتوخونه خودشونن  استاترشاکیم بشه میگن حفاظ بزنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیا که تو همه ی دنیا هستاما الان کی بی حیایی کرده؟کسی که بدون اجازه و رضایت داخل حریم شخصی بقیرو تما ...

ببین بخوای حساب کنی ویو جلوی خونشه

نمیشه چشماشو کور کنه

نمیشه گفت حق با استارتر نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بله اماطبق قانون اوناتوخونه خودشونن استاترشاکیم بشه میگن حفاظ بزنید

اره منم انسانیشو گفتم و الا قانونی ک هیچی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عشقم اسم فیلتری که عکس گرفتی باهاش چیه چه قشنگه

دوربین گوشیم کلا افتصاحه از بازار یکی دانلود کردم عالیه فقط باید تنظیمش کنی عکس عالی میشه کل صورت و میشه تغییر داد..اسمش بیوتی کم فک کنم الان نگاه میکنم ..خود دوربین صورتی رنگه ..کلا همه چی داره توش عالی

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

ببین بخوای حساب کنی ویو جلوی خونشهنمیشه چشماشو کور کنهنمیشه گفت حق با استارتر نیست

ما دقیقا شرایط ایشون رو داریم اما تا اراده نکنیم چشممون اون سمت نمیره که

دقیقا تو مسیر رفت و امدشون که نیست اخه

ببین بخوای حساب کنی ویو جلوی خونشهنمیشه چشماشو کور کنهنمیشه گفت حق با استارتر نیست

مشکل از شهرسازی هاست باید تومحله که به هم مشرفن و دید دارن همه اپارتمان باشن یا همه ویلایی یا اونا که میخوان کسی حیاطشونو نبینه حیاط رو سقف بزنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما حیاطمون کامل به همسایمون دید داره 

موقعی که من عمل کرده بود مجبور بودم از دستشویی فرهنگی استفاده کنم بعد چون دستشوییمون کوچیک بود نمی تونستم درو ببندم🤦‍♀️ همسایمون ۳ تا پسر کوچیک دارن از بالای پنجره اشپزخونه نگاه میکردن انقد خجالت کشیدم😭😅

همینم همین بوده ،میدونی من برام سوال شد این خانومش زمان پریودی و بارداری بیچاره س .چون اینجور مردها ...

وایی🤣🤣🤣🤣

وحشت کردم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

ما دقیقا شرایط ایشون رو داریم اما تا اراده نکنیم چشممون اون سمت نمیره کهدقیقا تو مسیر رفت و امدشون ک ...

نه ولی ممکنه چشم ادم بیوفته

وای چندشه خیلی

میکه خیلی همسایه ها تذکر دادن

گاهی میشه سهوی

اما اینا از قصد فکر کنم اینکارو میکنن

مشکل از شهرسازی هاست باید تومحله که به هم مشرفن و دید دارن همه اپارتمان باشن یا همه ویلایی یا اونا ک ...

اره والا گند زدن

دوربین گوشیم کلا افتصاحه از بازار یکی دانلود کردم عالیه فقط باید تنظیمش کنی عکس عالی میشه کل صورت و ...

مرررسی عشقمممم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.