2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارش نداره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 62 پست
با توجه به امضات روزی چندساعت بخونم فرهنگیان قبول بشم ؟!💔

سال اولته؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه چنین موضوعاتی را یک بار در جلسات آشنایی ترجیح میدم تاکیدی گفته بشه 

اینطوری که به طرف مقابل بگید من مناسبت ها برام مهمه که فراموش نشه از هدیه گرفتن و هدیه دادن خوشم میاد بسته به توان و شرایط

دوست ندارم یک سری ملزومات زندگیم را هرسری تکرار کنم بابت نیاز و احتیاجم دوست دارم بدونی و خودت پشتوانه باشی 

آقایون هم اکثرا دوست دارند جنتلمن باشند و حس خوبی میگیرند از خرج کردن 

مگر اینکه چرتکه بندازند یا خسیس باشند که این دیگه بعد از صحبت کردن و گذر زمان مشخص میشه که واکنش طرف مقابل چه باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب چه رفتاری داشته باشم؟

خب گفتم که بالاتر بازم میگم باید پسره بدونه که با بی احترامی و کوچیک ترین حرکت شما میتونی ترکش کنی و وابستش نیستی و قوی هستی وقتی اینو بدونه هر کاری میکنه تا تو خوشحال باشی و راضی از طرفی بسختی باهاش رل بزنید باید خودشو بکشه تا بدستت بیاره

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

هیچی عزیزم باید بهش اهمیت ندی😂تا برا بدست اوردنت تلاش کنه هزینه کنه کادو بخره گل بخره دلتو بدست بیا ...

چجوری توجه نمیکنین مثلا؟ یعنی وقتی خرج کنه باهاش خوب میشین؟

اگه میشه واضح توضیح بده چون تجربه ندارم کاملا پرتم 🥲😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
چی هایی که لازم داری رو لیست کن براش بفرست بگوووو این ها لازمم هست حالا هر کدوم که تونستی ممنون میشم

گناه داره 🥲 تا ۱۲ شب کار میکنه که ماشین جور کنه

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

خب گفتم که بالاتر بازم میگم باید پسره بدونه که با بی احترامی و کوچیک ترین حرکت شما میتونی ترکش کنی و ...

خلاصه آویزون یارو نباشه درسته؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
چی هایی که لازم داری رو لیست کن براش بفرست بگوووو این ها لازمم هست حالا هر کدوم که تونستی ممنون میشم

اینجوری که شبیه لیست خریده😂

چجوری توجه نمیکنین مثلا؟ یعنی وقتی خرج کنه باهاش خوب میشین؟اگه میشه واضح توضیح بده چون تجربه ندارم ک ...

نه عزیزم اینجوری نه ببین من دوس پسرم 6 ماه التماس میگرد باهاش رل بزنم چون قیاقم خوبه واقعا اعتماد به نفسمم زیاده از این دخترایی نیستم تو رابطه اویزون پسر بشم و بهش بچسبم اون تلاش میکرد من قبولش کنم من پسش میزدم اخرش رفتیم بیرون خیلییییییی بم اهمیت میداد که بتونه دلمو بدس بیاره گل خریده بود هدیه خریده بود شام بردم بیرون... هنوزم همونه چون میدونه اگر بم توجه نکنه منو باز از دست میده خیلی دوسم داره...تو باید ذاتا خودتو جوری کنی که پسره بدونه وابستش نیستی و میتونی ولش کنی بری

درسته خرج کردنش و اهمیت دادنش مث روزای اول نیست ولی همچنان خرج میکنه و اهمیت میده

نه باید بکنی حتما من حتی دوس پسرمم برام هزینه میکنه مال تو که نامزده دیگه

از رشته مامایی راضی هستی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست