2777
2789
عنوان

همین الان موجودی کارتت چقدره

959 بازدید | 102 پست

خودم کارت ندارم و همینطور پول هم ندارم و تنها چیزی که دارم حسرته(باپونرده سال سن)حسرت چیزای کوچیک که دیگران راحت بدست میارن رو دارم 

موجودی کارتتون رو بگید اگه دوست داشتید سن تونم بگید شاید انگیزه گرفتم تو بزرگسالی پولدار میشم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20 سالمه ۶ ملیون🚶🏽‍♀️

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

عزیز دلم این وضعیت تو فراگیر هست ما هم مثل خودت هستیم تنها فرق ما اینه که کارت داریم ولی موجودی نداره ، فقط ما دلمون قرصه و توکل داریم 

از خدا نا امید نیستیم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود