2777
2789
عنوان

همین الان موجودی کارتت چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من بیست و سه سالمه 

تو کارتم 13800دارم 

دستی هم پول دارم چند تومن 

سر جمع میشن بست و هفت تومن 

البته سر کار نمیرم شوهرم هم بهم پول نمی‌ده کار خونگی هم ندارم این پولا  هم کادوی نوزاد تازه به دنیا اومدمه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
با پولاتون چی میخریدمثلا اگه برید خرید چقدر خرج میکنید بالای دو تومن؟

تنها خریدمون که بالای دوتومنه قرصهای منه و برنج و روغن و...

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

تهی😅💔17 سال

همین نیم ساعت پیش 30 تومن پول برای عمل دادم

میشه دعا کنید حال نامزدم  خیلی زود خوب بشه🙏🙂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

شاغل هستی گلم؟

بله 

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خب من بیست و سه سالمه تو کارتم 13800دارم دستی هم پول دارم چند تومن سر جمع میشن بست و هفت تومن البته ...

مبارکه عزیزم....سمت شما هر نفر حدودا چقدر کادو میده؟واسه ما خانواده شوهرم خییییلی بدن ۲۰۰تومن سمت خودم از ۵۰۰میره تا بالا

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امروز چند تا پست و تاپیک ازت دیدم همش گفتی پول ندارم روستام لباس ندارم پیتزا نخوردم 

با گفتن اینا اینجا و همش تاکید کردن روشون چی درست میشه؟؟

انرژی منفی میدی که چی بشه، اینجا چه کمکی میتونه بهت بکنه؟ 

حتی اسم کاربریت هم به زندگیت انرژی منفی میده 

سعی کن بجای این درس بخونی موفق شی هنری یاد بگیری

بحای تکرار این حرفا انرژی مثبت به خودت بده لااقل افسرده نشی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم همسن شما بودم بی پول بودم کلا مجردی بی پول بودم متاهل شدم مغازه زدم خدارو هزار مرتبه شکر همه چی ...

خیلی ممنونم گلم ولی فقط گفتنش راحته خیلی سختمه تحمل این روزا

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623